party-hairstyles-2
Oblikovanje las | Elegantne pričeske

Pričeske za zabavo in posebne priložnosti

Dnevi postajajo krajši, noči pa daljše. In te so kot nalašč ustvarjene za vesele zabave, druženje in praznovanje. Za takšne priložnosti je poleg modnih oblačil in zanimivih dodatkov nepogrešljiva tudi ustrezna pričeska. Z našo pomočjo boste zažareli z elegantnimi pričeskami za posebne priložnosti, predstavili pa vam bomo tudi najlepše stilske podobe zvezdnic. V našem videoposnetku vam bo Schwarzkopfov strokovnjak Armin Morbach predstavil zanimivo pričesko, ki vas bo postavila v središče pozornosti.

Ne glede na to, ali je to zabava v nočnem klubu, poslovna zabava s sodelavci ali pa dekliščina. Z malo truda lahko na kakršnikoli zabavi poskrbite za senzacionalen učinek, pri čemer vam bo pričeska za posebne priložnosti v veliko pomoč. Omislite si zanimivo in elegantno pričesko, ki bo odstopala od vaše običajne. To je lahko elegantna pričeska v stilu sleek-look ali pa kodrasta pričeska, pričeska s spletenimi kitkami ali morda visoko speta ali napol visoko speta pričeska z najrazličnejšimi modnimi dodatki.

Svečane pričeske z velikim volumnom, ki vam bo pričaral bogato razkošje in visoko eleganco, bodo poskrbele za vaš zvezdniški trenutek in samozavesten nastop. To je lahko zanimiva figa, pričeska z visoko grivo, glamurozen čop ali pa pričeska s prečudovitimi kodri, ki se ji ne bo mogoče upreti. Zelo zanimive so tudi pričeske z velikim volumnom na zadnjem delu lasišča v kombinaciji z najrazličnejšimi modnimi dodatki.

Nasveti in triki za svečane pričeske

Pričeske za posebne priložnosti ne smejo biti preveč zapletene in zamudne, temveč morajo zagotoviti dolgotrajno obstojnost. Zato da boste brez težav prestali dolgo noč na plesišču ter vse druge izzive in morebitne prepreke na poti do taksija, morate obvezno upoštevati nekaj koristnih nasvetov.

Pred samim oblikovanjem svečane pričeske morate pomisliti na pravilno izbiro stilskih izdelkov, kot so na primer pena za stilsko oblikovanje las, sprej za sušenje in losjon za neukročene, trmaste lase.

Najbolje je, da že doma preverite, ali je vaša pričeska primerna za dolgo noč. V ta namen z glavo nekoliko stresite, kot pri divjih ritmih glasbe na plesišču. Neukročene pramene lahko brez težav pritrdite ali jih utrdite z lakom. Lak za visok lesk bo poskrbel za dodaten glamur. Za dolgotrajno obstojnost ga preprosto nanesete na že oblikovano pričesko.

Če pri divjem praznovanju ali plesu posamezni prameni ''zbežijo'' ali če vas na poti na zabavo presenetijo vremenske nevšečnosti, kot so dež, sneg ali veter, si lahko pomagate z lakom za lase v mini obliki, ki najde prostor v še tako majhni torbici.

Ali si tudi vi želite rokovsko obarvano pričesko za zabavo? V videoposnetku vam bo Armin Morbach zaupal, kako boste povsem preprosto ustvarili čudovito pričesko z visoko privzdignjeno grivo, ne da bi za to potrebovali preveč truda in časa.
V galeriji vam bomo predstavili najlepše svečane pričeske, ki smo jih opazili pri zvezdnicah.

Videoposnetek: Kako ustvariti pričesko v stilu rockabilly

Zvezdnice in njihove svečane pričeske

Sorodni članki