sexy-hairstyles
Oblikovanje las | Elegantne pričeske

Pričeske, ki vas bodo postavile v središče pozornosti

Priložnosti, kot so Valentinovo, prvi zmenek ali poročni dan, zahtevajo osupljivo pričesko, zapeljive kodre, visok sijaj in glamurozne modne dodatke. Z drugimi besedami: brezhibno urejeno pričesko, s katero se boste počutili odlično. Predstavili vam bomo nekaj zapeljivih pričesk in vam povedali, kaj morate narediti, da bo vaša pričeska posebna.

Posebne priložnosti zahtevajo posebne pričeske. Včasih si preprosto želite biti očarljivi, zapeljivi in nekoliko mistični, saj gre za posebne priložnosti, ki naj bi vam ostale v lepem spominu. So trenutki, ko si želite, da bi se v očeh vašega dragega pojavila čudovita iskrica in veliko navdušenje, ki bosta ostala v lepem spominu. Vaš izbranec ne bo mogel točno povedati, zakaj ste bili tako čudoviti in tako drugačni, niti kako ste to dosegli. Toda učinek bo neprekosljiv. To lahko dosežete z majhnimi in skrivnimi triki, ki jih lahko uporabite kot ženska. Morate jih samo poznati in jih ustrezno uporabiti. Sprašujete se, kateri so ti triki in ali jih poznate. V nadaljevanju vam jih bomo podrobno predstavili.

Stili pričesk za posebne trenutke: zapeljivi kodri

Dolgi kodrasti lasje so zagotovo pojem za zapeljivo pričesko. Mehki in nežni kodri, ki nežno obdajajo obraz in lahkotno plapolajo ob vsakem vašem gibu, bodo zagotovo navdušili vsakega moškega. Vaši kodrasti lasje so lahko nekoliko bolj divji in neukročeni kot pri Leoni Lewis ali pa nekoliko bolj uglajeni, kot je to značilno za trendovski retro videz pričesk v stilu štiridesetih. Ali imate po naravi bolj gladke lase? To ne bi smel biti problem, saj si boste z navijalkami ali kodralnikom zlahka pričarali zapeljive kodre. Koristne stilske nasvete boste našli v naši galeriji.

Stili pričesk za posebne trenutke: zglajeni lasje v stilu sleek look

Če si želite bolj umirjeno in resno pričesko, vam priporočamo stil sleek look, za katerega so značilni povsem gladki lasje. Pomagate si lahko z likalnikom za lase, ki jih bo čudovito zravnal. Če imate kratko postriženo pričesko, na primer pixie ali bob, morate zgornje lase in tiste ob straneh zgladiti z gelom. Če so vaši lasje dovolj dolgi, jih lahko počešete nazaj in jih oblikujete v gladek čop. Pa še stilski nasvet za lase, ki segajo preko ramen: v tem primeru naredite na zgornjem delu lasišča visok čop, ki bo deloval zelo zapeljivo!

Zapeljive pričeske z visokim leskom

Za atraktiven videz vaši lasje potrebujejo zdrav sijaj, kar velja tako za kodraste kot tudi za ravne lase. Če si želite očarljivo in zapeljivo pričesko, ki se ji vaš izbranec ne bo mogel upreti, vam priporočamo skrbno nego vaših las. Za visok faktor zavidanja bo poskrbel lak za lesk.

Stili pričesk za posebne trenutke: stilsko neurejena pričeska

Ni treba, da so lasje vedno stilsko oblikovani do potankosti in elegantno počesani, da bi delovali ženstveno in zapeljivo. Zanimiv je tudi dekliški, stilsko neurejen čop s tankimi prameni, ki nežno padajo na obraz in vašega izbranca naravnost vabijo, da se jih nežno dotakne.

Stili pričesk za posebne trenutke: lasje, počesani na eno stran

Ženske z daljšimi lasmi si lahko zapeljivo pričesko pričarajo s preprostim trikom. Celotno dolžino las lahko v tem primeru preprosto položite preko ramena, tako da je vrat na drugi strani povsem odkrit. Prepričani smo, da vas bo vaš izbranec zasul z nežnimi poljubi…

Uporabite modne dodatke za poseben videz pričeske

Modni dodatki poskrbijo za glamurozen videz, ki ga boste dosegli v trenutku. Na voljo je široka paleta najrazličnejših modnih dodatkov, kot so trakovi za lase in sponke, ki so lahko povsem preproste ali v kombinaciji s perjem, bleščicami ali cvetlicami. Vaša pričeska bo delovala zelo ženstveno in zapeljivo, nakit pa vam bo podelil dodaten glamur, zlasti če ne nosite nakita ali pa zelo redko.

Zapeljive pričeske z učinkom presenečenja

Idealna pričeska vas bo naredila ženstveno, z njo se boste počutili čudovito, hkrati pa boste videti nekoliko drugače kot običajno. Zelo zanimive so pričeske, ki poskrbijo za presenečenje pri nasprotnem spolu. Ne priporočamo vam romantičnih spletenih pričesk niti zamudnih visoko spetih pričesk s številnimi sponkami, ki so za intimne trenutke manj primerni, saj se vas nihče ne bo upal dotakniti in tvegati, da bi razdrl čudovito pričesko.

V galeriji vam bomo prikazali sedem zapeljivih pričesk, ki so nam jih prikazale zvezdnice in manekenke ter vam korak za korakom predstavili, kako jih lahko tudi sami preprosto stilsko oblikujete.

Zapeljive pričeske s priročnimi navodili za stilsko oblikovanje

Spletna povezava

Colette Malouf vam predstavlja nakit za lase >> colettemalouf.com

Sorodni članki