festive-hairstyles-long-hair
Oblikovanje las | Elegantne pričeske

Svečane pričeske za dolge lase

Razvajanje v zadnji minuti… Imate malo časa, vendar si želite veliko glamurja za svečane priložnosti, obenem pa, da se to opazi tudi na laseh? V nadaljevanju vam bomo predstavili zanimive pričeske in vam zaupali nasvete, kako lahko v trenutku svoje čudovite dolge lase spremenite v razkošno pričesko z visokim učinkom presenečenja. Minimalen trud, maksimalen učinek! Prepričajte se sami. 

Bodite glamurozni! Smo v adventnem času, ko bomo praznovali božič pa tudi silvestrovo, ki velja za najdaljšo noč v letu. Prazniki so pred vrati in že zdaj se veselite, ko pomislite na številne zabave, svečane dogodke, praznovanja in srečanja s prijatelji. Če obožujete takšne posebne priložnosti, predvsem pa se zanje radi uredite, potem poleg popolne garderobe potrebujete svečano pričesko. Še majhen nasvet za izbiro garderobe: Letos si namesto globokih izrezov in odprtega dekolteja raje omislite modni nakit, lepo pa bodo prišli do izraza tudi visoki in razkošni ovratniki, ki bodo še poudarili dekolte. V galeriji vam bomo predstavili svečane pričeske, ki so elegantne, razkošne in stilsko dovršene. 

Svečane pričeske za dolge lase

Naj živi čop

Svečane pričeske
© indigitalimages.com

Blagovna znamka Balmain: Francoski modni oblikovalec nam je predstavil eleganten visokospeti čop

Čim višje je čop, tem boljša je zabava? Vsekakor! Blagovna znamka Balmain nam je predstavila elegantno različico z gladko počesanimi lami in visokim leskom. Z našimi postopnimi navodili boste tudi vi zablesteli.

Vse, kar potrebujete: Krtača, sprej za zaščito pred vročino, likalnik za ravnanje las, olje za lase, gumica, sponke in lak za visok lesk 

Stilska navodila:

1. Suhe lase dobro prekrtačite, nato nanje nanesite sprej za zaščito pred vročino.

2. Uporabite likalnik za ravnanje las in posamezne pramene postopoma zgladite, dokler lasje nimajo izrazitega leska.

3. Na lasišče nanesite majhno količino olja za lase in ga enakomerno porazdelite. Lase strogo počešite nazaj in jih oblikujte v visokospeti čop.

4. Izvlecite droben pramenček. Čop povežite z gumico.

5. Pramenček, ki ste ga predhodno izvlekli, ovijte okrog čopa, tako da zakrijete gumico. Uporabite lahko sponke, ki bodo poskrbele za obstojnost.

6. Na koncu uporabite lak za lesk in že ste pripravljeni in urejeni!