long-hair-hairstyles
Oblikovanje las | Dolgi lasje

Stilsko oblikovanje dolgih las: Naj bodo vaši lasje spuščeni

Figa ali čop sta v vsakodnevnem življenju najpreprostejši rešitvi za dolge lase. Toda, škoda bi bilo, če bi morali čudovite dolge lase vedno speti in jih skriti. To vsekakor ni potrebno, saj je na voljo veliko različnih pričesk, ki se lahko ustvarijo povsem preprosto. V naši galeriji vam bomo predstavili izbor najlepših, ki smo jih opazili pri zvezdnicah. V videoposnetku pa vam bo Armin Morbach zaupal, kako enostavno oblikovati zanimivo pričesko za dolge lase, ki je primerna za vsak dan.

Dolgi svileni lasje so zelo privlačni in mehki na dotik. Že od nekdaj veljajo za simbol lepote in ženstvenosti. Znano dejstvo je, da moški že od nekdaj obožujejo dolge spuščene lase, kar se v zgodovini ni bistveno spremenilo. Ženske pa po drugi strani lase zelo rade spenjajo v čope in fige ali pa jih spletajo v kitke, predvsem zaradi praktičnosti, kot pravijo same. Morda pa se boste z našimi nasveti vendarle raje odločili za razpuščene lase, ki bodo igrivo zaplapolali v vetru in poudarili čudovite linije vašega obraza. Dolgi lasje veljajo za lepotni ideal, zato je prav, da jih poudarite.

Svetujemo vam, da svoje dolge lase pogosteje nosite spuščene. Dovolite, da nežno padajo na vaša ramena in obkrožijo vaš obraz. Za vas smo pripravili zanimive stilske nasvete, ki vam bodo pri tem v veliko pomoč. Preizkusite! Prepričani smo, da boste presenečeni, kako dobro se boste počutili in koliko pozornosti boste zaradi tega deležni od drugih, ki vas bodo zagotovo opazili.

Stilski nasveti za dolge lase

Dolgi lasje potrebujejo veliko skrbne nege. Zelo pomembno je, da pred stilskim oblikovanjem uporabite pravi šampon in druge izdelke za nego las. Linije za nego dolgih las so ustvarjene posebej za potrebe dolgih las. Po vsakem umivanju s šamponom obvezno uporabite regenerator.

Lase morate redno striči, saj bodo v nasprotnem primeru delovali nenegovano. Striženje konic pa je pomembno tudi zato, da lasje ostanejo zdravi.

Pri dolgih laseh obstaja nevarnost suhih las, zato jih morate najmanj enkrat tedensko razvajati z negovalno masko. Za nego lasnih konic lahko uporabite fluid, ki bo zlepil občutljiva razcepljena mesta in lasem podaril novo vitalnost in energijo.

Pri dolgih laseh se seveda kdaj pa kdaj zgodi, da posamezni prameni padajo na obraz, kar je lahko včasih zelo moteče, še posebno, če je potrebna koncentracija. V tem primeru lahko uporabite sponke in lase preprosto spnete ob straneh.

Lak za lase morate vedno nanašati z ustrezne razdalje (najmanj dvajset centimetrov). Tako bodo vaši dolgi lasje kljub trdni obliki ostali prožni in fleksibilni.

Na koncu ne pozabite na lesk. Sijoči lasje so preprosto čudoviti. Lak za visok lesk vam bo pričaral sijoče trenutke.

Vrhunski stilist Armin Morbach v videoposnetku prikazuje, kako lahko povsem preprosto oblikujete pričesko z dolgimi lasmi. Takšna pričeska je primerna za delo in za prosti čas.

Dobrodošli v naši galeriji, kjer vam predstavljamo zvezdnice, ki so se odločile za dolge lase. Pričeske z dolgimi lasmi so zelo raznolike, to je lahko sleek look, pričeska z glamuroznimi kodri in še bi lahko naštevali.

Video: Kako ustvariti praktično pričesko s sušilnikom, ki bo primerna za običajni vsakdan

Zvezdnice z dolgimi lasmi