side-swept
Oblikovanje las | Dolgi lasje

Pričeske v stilu side-swept na tisoč in en način

Ženske z dolgimi lasmi že od nekdaj obožujejo pričesko v stilu side-swept, pri čemer so lasje počesani na eno stran in speti z okrasno sponko. Možnosti je neskončno veliko, saj so lasje lahko povsem ravni, valoviti ali kodrasti. Lahko so postriženi stopničasto ali spleteni v sofisticirane kitke. Prepričani smo, da boste tudi vi preizkusili katero izmed različic, ki vam jih predstavljamo v galeriji.

Pričeska v stilu side-swept ima neskončno število izraznih možnosti. To je pričeska, ki jo odlikuje izjemna raznolikost, kar lahko vidimo pri mnogih zvezdnicah v galeriji. Pričeska se lahko prilagodi različnim tipom osebnosti in različnim priložnostim. Odlikuje jo asimetrična linija, ki vnaša razgibanost in razigranost, poleg tega omogoča umetniško kreativnost in izraznost.

Stilske različice

Kot že pove ime, je side-swept pričeska, pri kateri so lasje speti na eno stran. Če je to pričeska s stransko prečo, so preostali lasje položeni na nasprotno stran ramen. Lasje morajo v tem primeru segati čez ramena, da bi dosegli želeni učinek.

Na zatilju jih lahko spnete s tankimi sponkami, ki so bodisi povsem nevidne, lahko pa si omislite ekstravagantne broške, ki poskrbijo za pozornost.

Na eno stran speti lasje so lahko počesani povsem ravno, lahko so spleteni, zaviti v kolutke ali pa v stilu sleek-look. Če so počesani povsem gladko, pričeska deluje kot navidezni undercut. Pogumne ženske, kot je na primer Rosario Dawson (v galeriji spodaj), se tudi zares odločijo za takšno (stilsko) potezo, za vse druge pa je tukaj side-swept, ki ima podoben učinek.

Spuščeni dolgi lasje, ki jih položite na eno stran ramen, so lahko povsem naravno oblikovani. Glede na različne priložnosti si lahko omislite beach waves ali rahlo valovite lase. Lepo bodo prišli do izraza tudi povsem zravnani lasje. Zelo preprosta in priljubljena različica: lase povežite v strogo oblikovan in na eno stran počesan čop ter ga položite preko ramena.

Side-swept se odlično kombinira z dolgim in na eno stran počesanim frufrujem, zanimiva izbira pa je povsem ravno okroglo postrižen XL-frufru.

Preizkusite, katera različica vam najbolje pristaja. Pomagate si lahko s peno za oblikovanje las, pudrom za večji volumen ali z voskom. Tako bodo lasje imeli izrazito strukturo in oprijemljivost, zaradi česar jih boste lažje oblikovali.
Pričeska je povsem enostavna, zato posebna navodila niso potrebna. V galeriji vam bomo predstavili najlepše pričeske v stilu side-swept, ki smo jih opazili pri številnih zvezdnicah. Prepričani smo, da boste med osmimi različicami našli kakšno, ki vam bo še prav posebno pri srcu.

Pričeska v stilu side-swept