angelina-jolie-hair
Oblikovanje las | Dolgi lasje

Angelina Jolie in njene pričeske

Vse najboljše za rojstni dan! Angelina Jolie je 4. junija 2015 praznovala 40. rojstni dan, kar je odlična priložnost, da si ogledamo izbor najlepših pričesk uspešne filmske igralke in stilske ikone našega časa. V življenju igra nešteto vlog – je mama šestih otrok, soproga Brada Pitta, skrivnostna femme fatale, ambasadorka miru in še bi lahko naštevali. Vsekakor velja kot pojem karizmatične lepote in stila. 

Angelina Jolie je hollywoodska zvezdnica, ki ji je uspel veliki met – od ekscentrične igralke s številnimi tetovažami v mladih letih do šestkratne mamice, soproge in ambasadorke miru, ki je znana po svojem socialnem angažiranju. Skupaj s soprogom Bradom Pittom živi sanje multikulturne družine, saj njeni otroci zastopajo skorajda vse kontinente tega sveta. Šest otrok, od tega trije njuni in trije posvojeni, zagotovo poskrbi za dogajanje! Toda, morda je prav to njena skrivnost? Karizmatična igralka s poudarjenimi čutnimi ustnicami in velikimi očmi brez dvoma spada med najlepše zvezdnice v Hollywoodu. S svojo naravno eleganco Angelina vedno znova postavlja trende. To velja tudi za njene pričeske, ki so vselej v središču pozornosti. Tokrat vas bomo popeljali na popotovanje skozi čas in vam predstavili izbor zanimivih pričesk, ki smo jih lahko v preteklosti opazili pri Angelini Jolie. 

Angelina Jolie in njene pričeske

Brangelina – popolni par!

Brad Pitt in Angelina Jolie veljata za enega najlepših parov Hollywooda. Za številne predstavljata sanjski par. To morajo priznati tudi tisti, ki jim je bil všeč team Brad Pitt in Jennifer Aniston (nekdanja žena Brada Pitta). S šarmantno usklajenim partnerskim videzom slavni par vedno znova poudari Brangelina imidž, ki velja za pojem družinske sloge in moči. Tudi nam sta zelo všeč!

© Getty Images

Življenjska sopotnika Brad Pitt in Angelina Jolie si delita življenje in vse, kar prihaja z njim – včasih tudi pričesko

Na premieri filma World War Z se nam je nepremagljivi dvojec predstavil s pričesko v obliki čopa – Angelina je izbrala gladko različico z visokim leskom in z zavitim pramenčkom okrog gumice (glej sliko v galeriji), Brad pa se je odločil za nekoliko bolj ležerni in rahlo razkuštran čop v stilu undone s svetlo gumico, ki je skladna z blond barvo las