ponytail-details
Oblikovanje las | Čop

Nove različice čopa

Čop je zagotovo med najbolj priljubljenimi brezčasnimi pričeskami. Da ne bi postal dolgočasen, se zdaj predstavlja v novi podobi, ki je še bolj zapeljiva in moderna kot kadarkoli! Trendovski čop, ki se nosi v sodobnem času, je zavit, ovit s svilenim trakom, visoko spet ali ustvarjen na eni strani.

Čop ima trdno mesto v repertoarju najbolj priljubljenih pričesk, in to ne brez razloga. Je preprost, čudovit na pogled, praktičen, obenem čudovito ukroti lase, ustvarite ga v trenutku, poleg tega pričara mladosten videz. Ima pa še eno zelo posebno lastnost, ki je bila doslej nekoliko prezrta – omogoča namreč najrazličnejše izrazne možnosti. Že s čisto majhnimi finesami lahko čop spremenimo v pravo pašo za oči, ki izziva pozornost. Prepričajte se sami.

Nove različice čopa

Videoposnetek: Vsakodnevni čop

Predstavljamo vam sofisticirano različico klasičnega čopa, ki jo ustvarite s preprostim stilskim trikom. Takšen kreativno skuštran čop, ki ga imenujemo tudi topsy, deluje zelo dodelano, vendar se lahko ustvari v trenutku. V videoposnetku vam predstavljamo navodila za oblikovanje