hairstyles-classic
Oblikovanje las | Čop

Večna lepota: klasične pričeske

Ali vas je frizer že kdaj prepričal v pričesko, ki vam nikakor ni pristajala? Čeprav je bila ta pričeska takrat tako zelo moderna? Če bi izbrali klasično pričesko, se vam to nikakor ne bi moglo zgoditi. Klasične pričeske so preprosto nepogrešljive!

Klasične pričeske poudarijo našo osebnost, so brezčasne in se lahko stilsko prilagodijo. Govorimo o klasičnih pričeskah, ki so vselej moderne. Bodisi da je to kratko postrižena pričeska v stilu boba ali pričeska v stilu pixie ali figa … Ko najdemo pričesko, ki nam najbolj pristaja, se vedno znova vračamo. Ali ste že našli svojo klasično pričesko? Čestitke! Če ne, vam predstavljamo našo izbiro klasičnih pričesk.

Klasične pričeske: čop za mladosten in šarmanten videz

Čop Angeline Jolie
© WireImage

Angelino Jolie občudujemo. Njen stranski profil je popoln. Čop je videti sproščeno in trendovsko ter nežno poudari zanimive obrazne linije

Čop ni samo najbolj priljubljena rešitev za tiste dni, ko ne uspe nobena pričeska. Čop je videti še veliko bolje, če je načrtovan, in se lahko stilsko oblikuje tudi za svečane trenutke. Izmed številnih različic smo izbrali dva čopa, ki se nam zdita še posebej prikupna. To je čop, pri katerem so lasje gladko počesani nazaj in speti globoko na zatilju, ter višje umeščen čop, pri katerem so lasje v zgornjem delu rahlo natupirani, tako da imajo večji volumen.

Klasičen čop visoko na lasišču deluje zelo ženstveno in mladostno in je primeren samo za dolžino las preko ramen.

Odkrijte: Čop Dolgi lasje