Ženska s čopom
Oblikovanje las | Čop

Kako se nosi čop v 2018

To sezono se bo čop pomaknil nekoliko nižje, saj ga bomo nosili na zatilju, poleg tega bo zelo moderno, če bomo pričesko poudarili z elegantnimi modnimi dodatki. Povedali vam bomo, kako ustvariti trendovski čop korak za korakom. V naši galeriji si lahko ogledate izbor najlepših stilsko dovršenih kreacij.

Čop je v zadnjih letih napredoval od pričeske za šolske klopi do vsestranske klasične trendovske pričeske. Nobene druge pričeske namreč ne morete ustvariti tako hitro in enostavno. Obenem ponuja pestro raznolikost najrazličnejših možnosti, saj se lahko oblikuje za najrazličnejše priložnosti. Čop je vsestranski talent, lahko si ga omislite tako za razgovor za službo kot tudi za obisk fitnes studia. Modni oblikovalci po vsem svetu ga obožujejo, zato mu na modnih revijah vedno namenijo precej pozornosti. Z malo občutka boste iz preproste pričeske za običajen dan ustvarili osupljivo kreacijo, ki privablja pozornost in vzbuja navdušenje.

Nizko umeščeni čop – prestavite ga na zatilje

Ženska s čopom, ki je nameščen na eno stran

Nizko umeščeni čop je popolna rešitev za slab dan za pričesko in velja za ulični stil 2018.

V letu 2018 se čop seli nekoliko nižje – od zgornjega dela lasišča na zatilje. Nizko umeščeni čop smo opazili na ulicah modnih prestolnic od Pariza do New Yorka. Če želite ustvariti takšen stil tudi vi, sledite našim navodilom.

V petih korakih do popolnega čopa

  1. Lase povežite na zadnjem delu glave, v višini zatilja.
  2. Nato jih s krtačo enakomerno počešite.
  3. Če želite ustvariti videz povsem gladkih in zravnanih las, uporabite likalnik za ravnanje.
  4. Čop spnite z gumico ali okrasno sponko. Nasvet: Okrog čopa lahko ovijete tudi tanek pramen, zato da zakrijete gumico.
  5. Nasvet: Čop je bolj obstojen, če lasje niso sveže umiti, saj imajo v tem primeru bolj oprijemljivo strukturo. Tako bo gumica ostala na mestu in ne bo zdrsnila. Če imate po naravi gladke ali tanke lase, jih morate umiti vsaj en dan prej.

V naši galeriji lahko najdete izbor najlepših pričesk, od retrorazličice do klasične verzije, pa tudi nizko umeščeni čop in napol visoko speti čop, nekateri pa so okrašeni tudi z elegantnimi modnimi dodatki:

Odkrijte: Čop Hair Styling