quick-hairstyles-2
Oblikovanje las | Čop

Hitre pričeske in učinkovite tehnike za oblikovanje pričesk za slabe dni

Vsi poznamo občutek, ko lasje štrlijo na vse strani, ko pričeska več nima prave oblike, lasje pa so suhi in poškodovani. Klasičen primer za ''bad hair day'', kot bi rekli Angleži. Toda mi poznamo rešitve – hitre pričeske in učinkovite stilske trike, ki bodo takšen nesrečni dan v trenutku spremenile v čudovito popolnost.

Vsi imamo kdaj pa kdaj dan, ko las preprosto ne moremo oblikovati tako, kot bi si želeli. Takrat ob pogledu v ogledalo skoraj obupamo in se sprašujemo, kaj se je vendar zgodilo čez noč. Lasje so bili zvečer še povsem lepi, naslednje jutro pa so nenadoma povsem drugačni, kot da bi bili slabe volje. Delujejo izsušeni, utrujeni, včasih se pojavijo sledi, ki spominjajo na speti čop. Pričeska izgubi obliko in deluje nestrukturirano. Poskušamo si pomagati z običajno stilsko rutino, vendar pa nam nekako ne uspe.

Največkrat so takšni dnevi povezani s kroničnim pomanjkanjem časa in vsakodnevnim stresom. Preganjajo nas različni termini, delovne obveznosti ali pa predavanja na fakulteti. Toda, dan je treba vendarle nekako rešiti, saj je naše počutje zelo pomembno in pogosto narekuje uspešen potek dnevnega dogajanja. V tem primeru imamo za vas nekaj koristnih nasvetov, ki vam bodo v veliko pomoč.

Hitre pričeske: Nasveti, triki in koristne rešitve

Za lepši videz imate na voljo veliko različnih možnosti in pripomočkov, ki vam bodo pomagali v trenutku. V mislih imamo različne modne dodatke, kot so trakovi za lase, okrasne sponke pa tudi pripomočke, kot sta na primer likalnih za lase ali kodralnik. Ne smemo pa pozabiti niti na suhi šampon ter na lak za visok lesk. Celo z gumicami in drobnimi sponkami lahko ustvarite majhno mojstrovino. V galeriji vam bomo predstavili različne probleme z lasmi in vam zaupali, s kakšnimi stilskimi triki in hitrimi pričeskami jih lahko učinkovito rešite.

Hitre pričeske