berlinale-hailee-steinfeld
Oblikovanje las | Čop

Berlinale 2011 – velik dogodek na rdeči preprogi

Berlin je uglajeno, vendar nekoliko zaspano mesto. Enkrat na leto glavno mesto Nemčije postane središče filmskega in modnega dogajanja. Takrat se vse vrti okrog festivala Berlinale in čudovite rdeče preproge, ki jo postavi direktor festivala Dieter Kosslick. Na rdeči preprogi se vsako leto predstavi veliko število znanih in slavnih osebnosti iz sveta filma in mode.

61. Berlinale se je začel s filmom True Grit, pri čemer gre za vestern znamenitih bratov Coen. Med 1600 povabljenimi gosti v festivalni palači Berlinale na trgu Potsdam sicer nismo videli oblačil kot na podelitvi Oskarjev, vendar zato nič manj zanimive in glamurozne kreacije ter prečudovite pričeske. Predvsem pri ženskah! Moški so se z nekaterimi izjemami predstavili s povsem naravnim videzom. Prevladovale so nekoliko bolj razkuštrane pričeske in polna brada, vsaj pri glavnem igralcu filma True Grit Jeffu Bridgesu ali režiserju Joelu Coenu.

Pri zvezdnicah smo opazili trend visoko spetih pričesk. Elegantne visoko spete pričeske smo lahko občudovali pri moderatorki Anke Engelke, pri lepotici Hailee Steinfeld, ki je odigrala glavno vlogo v filmu True Grit, in pri filmski igralki Hannah Herzsprung. Zvezdnice so nam prikazale prečudovite visoko spete pričeske. Predsednica žirije Isabella Rosselini in igralka Christiane Paul sta dokazali, da so tudi glamurozne kratke pričeske nadvse primerne za svečane priložnosti. V nadaljevanju vam bomo predstavili naše favorite na festivalu Berlinale.

Zvezdniške pričeske na festivalu Berlinale 2011

Spletne povezave za filmski festival Berlinale

Sveže informacije o festivalu Berlinale >> festivalblog.com

Berlinale za tiste, ki želijo vedeti več >> dasblogzumhof.de