beach-blonde-2
Oblikovanje las | Blond lasje

Peščena blond – poletni videz za vsakogar

Sonce in slana voda pričarata popolno peščeno blond barvo. Toda le malokdo lahko preživi štiri tedne ob morski plaži. Če si želite trendovskega stila s peščeno blond barvo las, vam lahko pomagamo z drugačnimi metodami, ki so zelo hitre in učinkovite. Zaupali vam bomo, katere metode so to in kako delujejo.

Sonce in slana voda vam bosta zagotovo pričarala čudovito peščeno blond barvo las, vendar obstaja tudi nekaj bližnjic, ki vas bodo takoj pripeljale do takšnega trendovskega videza. Z našo pomočjo vam bo to zlahka uspelo. Sonce in slana voda vplivata na naše lase ne glede na to, ali ste črnolasi, rjavolasi ali pa so vaši lasje blond. Glede na barvo in strukturo las zaradi delovanja svetlobe in morske vode nastanejo sijoči prameni ali pa se lasje povsem posvetlijo. Če ne želite čakati do počitnic ali sproščenega dopusta na plaži, vam lahko ponudimo tudi druge možnosti, ki vam bodo pričarale takšen trendovski videz.

Beljenje: peščena blond barva za rjavolaske

Čarobna peščena blond barva las nastane zaradi depigmentacije. Lasje zaradi vplivov UV-žarkov izgubijo barvni pigment. Slana voda učinek beljenja dodatno okrepi. Takšen učinek depigmentacije lahko dosežete tudi s sredstvi za posvetlitev las. Temnejši lasje, od temno rjavih do črnih las, tako z ustreznimi izdelki za posvetlitev postanejo za dva do tri barvne tone svetlejši. Svetlo rjavi do srednje rjavi lasje pa se lahko posvetlijo za največ osem barvnih odtenkov. Pri tem je pomembno, da dosledno upoštevate predpisani čas delovanja, zato da se ne zgodijo neprijetna presenečenja.

Peščena blond barva: prameni za srednje blond do temno blond lase

Svetli prameni so prečudoviti in nastanejo kot tipična posledica delovanja sonca na lase. Prameni so odlična rešitev za plavolaske s srednjo do temno blond barvo, ki svojih las ne želijo popolnoma posvetliti. S posebno kolekcijo za ustvarjanje pramenov si boste takšen videz lahko pričarali tudi doma. Barvni preliv se na lase nanese s čopičem ali aplikatorjem. Glede na izdelek in barvo las lahko ustvarite za šest odtenkov svetlejše pramene.

Peščena blond barva: spreji za posvetlitev blond las

Vsi tisti, ki jih je narava obdarila z blond barvo las, so od trendovske peščene blond barve oddaljeni samo en korak. V tem primeru si lahko pomagate s sprejem za posvetlitev las, s pomočjo katerega ustvarite nekaj pramenov. Barvni preliv se lahko nanese po celotnem lasišču ali samo na posamezne pramene. Lasje se po vsaki aplikaciji posvetlijo za četrtino odtenka.

Peščena blond barva: pastelni odtenki na svetlih laseh

Čarobna beseda za peščeno blond barvo v tem poletju se imenuje pastelna niansa. Takšen videz lahko dosežete z barvnimi prelivi, ki združujejo blond in nežne pastelne nianse ter ustvarijo čudovit videz nežnih pastelnih odtenkov na vaših laseh. Pastelna niansa je zelo primerna za svetlo do temno blond barvo las.

Spletne povezave

Peščena blond za zabavo >> like fun in the glass

Odkrijte: Blond lasje