beard-guide
Oblikovanje las | Brada

Vodnik za brade 2016

Od brade v stilu Fu Manchu do Lincolnove brade, ki spominja na zaveso: Kaj bodo letos nosili moški in kaj najlepše pride do izraza? V nadaljevanju vam bomo predstavili nove trende za brado in vam korakoma predstavili nove trendovske stile. Poleg tega vam bomo zaupali vse, kar morate vedeti o umivanju, negi, vihanju brkov … Tukaj boste našli koristne nasvete za nego in stilsko oblikovanje. 

Odlična prognoza za nadaljnjo rast: Brada je tudi v letu 2016 zelo moderna ter dopolnjuje moške pričeske in zunanjo podobo v najrazličnejših variacijah in dolžinah. V galeriji vam predstavljamo, katere oblike brade so še posebno priljubljene, kaj je zanje značilno in kako jih je treba oblikovati. 

 

Trendovske brade 2016

Najboljši nasveti za nego brade

  • Brado redno umivajte. Najboljše je, da izberete specialni šampon za brado, lahko pa uporabite tudi kakšen drug blag šampon. Gel za prhanje ni primeren, saj odstrani naravno maščobo in izsuši brado.
  • Občasno svojo kožo in brado razvajajte s pilingom. Z redno uporabo boste preprečili vraščanje dlak.  
  • Včasih je koža zaradi rasti brade razdražena, zato se lahko pojavi srbečica. V tem primeru vam odsvetujemo, da kožo še dodatno razdražite s praskanjem. Rajši uporabite nežno vlažilno kremo, ki kožo pomiri in navlaži. 
  • Transformacija iz ščetinastega v žametno: Uporabite olje za nego brade, ki bo poskrbelo za to, da bodo kocine pa tudi koža svilnato mehki, obenem boste poudarili naraven ten svoje kože. Nanesite dve ali tri kapljice olja in ga nežno vtrite v brado.