Nega las | Ženske

Večji volumen za vaše lase

Če vaši lasje nimajo volumna, potem ste zagotovo prikrajšani, saj si ne morete privoščiti številnih čudovitih pričesk. Mi imamo rešitev za vas! Zgostitev las vam bo v trenutku pričarala čudovito razkošje, ki vam bo omogočilo stilsko oblikovanje pričesk po vaši želji. Zaupali vam bomo prave metode, ki vam bodo pri tem v veliko pomoč.

Če so vaši lasje tanki ali bolj redki, potem zagotovo poznate problem, ko pričeska v nobenem primeru ni videti tako, kot bi želeli, in ko volumen izgine takoj, ko izklopite sušilec za lase. Položaj se zdi brezizhoden, zlasti ko vidimo, da je na krtači vse več in več izpadlih las. Vsekakor se s tem ne smete sprijazniti, ker obstaja način za pridobitev večjega volumna las. Čudežna rešitev se imenuje zgostitev las. Pri tem postopku se vaši lasje dopolnijo s prameni, ki se glede na dolžino, barvo in strukturo v največji možni meri približajo videzu vaših las. Tako se ustvari povsem naraven videz, ki vam v trenutku povrne samozavest in vam pričara občudovanja vredno pričesko.

Lasni podaljški clip-in za zgostitev las

Lasni podaljški clip-in so popolna rešitev za tiste, ki si želijo zgostiti tanke lase in hkrati ohraniti določeno fleksibilnost glede stilskega oblikovanja pričesk. Prameni se lahko na lase pritrdijo s sponkami, s čimer se ustvari čudovit volumen. Stilske pričeske s čudovitim volumnom se tako lahko poljubno spreminjajo in vam omogočijo nešteto možnosti. Lasni podaljški clip-in so povsem preprosti za uporabo. Tako hitro kot se namestijo, se lahko tudi ponovno odstranijo. Poleg številnih stilskih možnosti ponuja začasna zgostitev las s to metodo še eno prednost, ki se izraža v ceni, saj je bistveno cenejša kot permanentni lasni podaljški.

Permanentne metode za zgostitev las

Če se soočate s čezmernim izpadanjem las na določenih mestih lasišča ali pa iščete trajne rešitve, potem za vas poznamo odlične možnosti za zgostitev las. Pomagal vam bo frizer, ki obvlada tehniko zgostitve las. Tehnike povezovanja lasnih vložkov z vašimi naravnimi lasmi so zelo podobne tehnikam podaljševanja las. Bistvena razlika je v tem, da pri zgostitvi dolžina las ostane enaka. Pogosto se uporabi manj pramenov, na plešastih mestih pa večji lasni vložki, ki se na takšna mesta položijo kot majhne mreže. Naravni lasje se pri tem povlečejo skozi zanke in se z novimi lasmi povežejo s klasičnim postopkom pritrjevanja las ali z metodo ''clip''.

Ne glede na to za kakšno obliko zgostitve las se boste odločili, pomembno je, da vas bo rezultat osrečil! Zaradi zgostitve las se lahko plešasta mesta ali zelo tanki lasje odlično prekrijejo, neenakomerna dolžina las pa se lahko čudovito izravna. Tako pričeska z volumnom in druge zanimive stilske pričeske niso samo sanje, temveč postanejo resničnost, ki jo lahko živite.

Kako se lahko prameni pritrdijo na naravne lase? Podajamo vam pregled najpomembnejših metod:

Clip-In: Zgostitev las, ki je zelo preprosta. Lasni podaljški clip-in se preprosto spnejo na lase in se, kadarkoli to želite, ponovno snamejo. Prameni se lahko pritrdijo s sponkami. Metoda je zelo primerna za fine tanke lase in v trenutku ustvari čudovit volumen.

Ultrazvok: Pri tej metodi se lasni prameni pritrdijo na majhne keratinske ploščice. Preden se zalepijo na naravne lase, se za kratek čas segrejejo. Tako se ustvarijo stabilne in zelo ploske povezave. Namestitev posameznih pramenov poteka brez termične obdelave in kemije. To je lasišču zelo prijazna metoda, vendar pa je postopek dolgotrajen in precej drag.

Laser, zračni tlak: Čas je denar in tako sta ti dve metodi zgostitve las cenovno nekoliko ugodnejši. Pri tej metodi se lahko hkrati ustvari osem do deset pramenov, ki se na naravne lase pritrdijo z laserjem oziroma zračnim tlakom. Prameni se vstavijo posamezno in ročno. Povezovalna mesta sestojijo iz termoelastičnega polimera, ki se segreje s toplotnimi kleščami.

Bellargo, metoda zgostitve z drobnimi cevčicami: Pri tej metodi se za povezovalna mesta uporabijo majhne cevčice, ki se zaradi termične obdelave skrčijo in se tako pritrdijo na naravne lase. Tako nastanejo relativno močne povezave. Pri tej metodi zgostitve se uporabi nežna toplota, ki las ne poškoduje, vendar pa je treba pritrditve v odvisnosti od rasti las obnoviti na štiri tedne do osem tednov.

Drugi trajni postopki zgostitve las držijo do pol leta, vendar jih je treba praviloma obnoviti vsake tri mesece.

Cene so zelo različne, odvisne so od količine in vrste lasnih vložkov ter metode zgostitve las. Lasni podaljški clip-in so tako na voljo že za 30 evrov, medtem ko boste za trajno zgostitev las odšteli med 200 in 1000 evri.

Odkrijte: Ženske