Nega las | Uporaba šampona

Kako poškodovanim lasem povrniti lesk?

Si tudi vi želite lepih in zdravih las z visokim sijajem, vendar so namesto tega vaši lasje poškodovani, brez energije in leska? Obstaja učinkovita pomoč! Moderni izdelki za nego las lahko v trenutku obnovijo poškodovano lasno strukturo. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj koristnih nasvetov in trikov, ki vam bodo pomagali do zdravega videza in sijočega zadovoljstva.

Dejstvo je, da imajo zdravi lasje več leska, zato je dolgoročna in ciljno usmerjena nega pri tem bistvena.

Vse se začne pri umivanju las, saj lahko že v tej fazi naredite veliko za popolno nego od korenin do konic. Priporočamo vam, da uporabite mlačno vodo, ki nikakor ne sme biti prevroča, zelo pomembno pa je tudi, da uporabite pravo količino šampona, pri čemer bo zadoščala velikost lešnika. Zelo pomembno je tudi, da lase pravilno osušite. Po umivanju jih je treba nežno popivnati z brisačo, nikakor pa ne grobo drgniti, saj bi s tem poškodovali lasno povrhnjico.

Če so vaši lasje poškodovani, morate vključiti v program nege dragoceno masko, ki bo lase globinsko obnovila, kar še posebej velja za konice.

Pri stilskem oblikovanju z različnimi pripomočki morate biti zelo previdni. Lase sušite s sušilnikom čim krajši čas. Če je le mogoče, jih rajši osušite na zraku, za kar vam bodo zelo hvaležni predvsem poškodovani lasje, saj jih v tem primeru ne boste dodatno obremenili. Pred ravnanjem in kodranjem s kodralnikom jih obvezno zaščitite s sprejem, s čimer boste poskrbeli za popolno zaščito pred visokimi temperaturami.

Takojšen lesk za poškodovane lase

Poleg pravilne nege las, ki je ključna za dolgotrajne rezultate, obstajajo na tržišču posebni izdelki, ki vam lahko pričarajo takojšen lesk. Na voljo so na primer dragocena olja, ki zagotavljajo intenzivno nego s čudežnimi eliksirji in lasem povrnejo izgubljeni lesk ter jih naredijo mehke in voljne. Poleg tega si lahko visok lesk pričarate z lakom za lase ali s peno za utrjevanje, ki zaradi izjemno zmogljivih in čudežnih formul lase spremeni v popolno razkošje draguljev. Na voljo je tudi gelni vosek z dragocenimi hranilnimi olji, ki na laseh ustvari tanek svetleči film in vam pričara pravljično razkošje. Na koncu vam predstavljamo še izdelek za visok lesk, ki se obdrži do treh umivanj in traja do sedem dni. Uporablja se kot šampon, pri čemer s svojo edinstveno formulo kot nevidni pajčolan obda vsak posamezen las. Deluje kot ključ, ki ''lesk zaklene'' v notranjost lasne strukture. Rezultat je edinstven in dolgotrajen sijaj, ki deluje tudi pri poškodovanih laseh. Zelo praktična je embalaža, saj je na voljo v majhnih vrečkah, ki jih zlahka pospravite v toaletno torbico in jih imate vedno pri roki.