Arganovo olje, obdano s cvetovi
Nega las | Šampon za lase

Čudežno arganovo olje: Zakaj je tako kakovostno za vaše lase?

Olje, ki je znano tudi kot zlato iz Maroka, je pravo čudežno sredstvo, ki nam ga ponuja mati narava. Arganovo olje ima namreč čudežne lastnosti. Lasem podeli zdrav videz in visok sijaj, obenem pa jih nahrani. 

Od šampona za lase do prehranskega dopolnila pa vse do kreme za nego kože okrog oči,. Arganovo olje navdušuje s svojimi dragocenimi učinkovinami in vsestransko uporabnostjo. V svetu uživa velik sloves, kar lahko pripišemo edinstveni kombinaciji antioksidantov, vitamina E in esencialnih maščobnih kislin. Olje se pridobiva iz semen arganovega drevesa, uspeva pa skoraj izključno v jugozahodnem delu Maroka.

Čudoviti lasje z arganovim oljem

Arganovo olje je čudežno zdravilo za skoraj vse težave z lasmi. Vsebuje visoko koncentracijo vitamina E, ki lasem podeli sijoč lesk in zdrav videz. Še posebno primerno je za suhe in poškodovane lase, saj jim posreduje dragocene učinkovine in jih s tem nahrani, obenem jih navlaži in je učinkovito tudi pri razcepljenih konicah. Svoj čudežni učinek pokaže tudi pri prhljaju in razdraženem lasišču, poleg tega preprečuje izpadanje las. Redna uporaba tega olja telesu posreduje dragocene učinkovine, ki med drugim spodbujajo rast las. In kot da to še ne bi bilo dovolj, arganovo olje vsebuje tudi tokoferole, ki lase varujejo pred UV-žarki in s tem pred izsušitvijo. Zaradi vsega naštetega si zasluži ime čudežno olje za lase!

Vsestransko arganovo olje

Maroško olje pa nima čudežnih učinkov samo na lase, temveč je popolno tudi za kožo. Deluje vlažilno in vsebuje dragocene triterpenoide, zato se lahko uporablja za zdravljenje aken in lajšanje opeklin. Obnavlja od sonca poškodovano in zabrazgotinjeno kožo. Sestavine arganovega olja ščitijo kožo in lase, poleg tega imajo pozitiven vpliv na delovanje notranjih organov in prebavnega sistema.

Odkrijte: Šampon za lase