protein
Nega las | Poškodovani lasje

Proteini – čudežna rešitev za vaše lase

Lasje so večinoma sestavljeni iz proteinov, ki pa jih zaradi pogostega umivanja, stilskega oblikovanja in intenzivnega sušenja sčasoma izgubijo. Poškodovani lasje postanejo krhki in lomljivi, so utrujeni in brez življenja. Če so vaši lasje poškodovani in neukrotljivi, potrebujete učinkovito rešitev, ki jim bo povrnila sijaj in učinkovito obnovila lasno strukturo. V nadaljevanju vam bomo zaupali vse, kar morate vedeti o proteinih.

Ali ste med tistimi, ki skrbno preberejo, kakšne sestavine vsebujejo vaši najljubši piškoti? Ste med tistimi, ki, preden preberejo revijo, najprej pregledajo kazalo? Če je tako, se najbrž seznanite tudi s sestavo izdelkov za nego las. Morda ste se že kdaj vprašali, kakšne prednosti imajo za vaše lase sestavine, kot so svilnati proteini ali keratin, ki je nasploh najpomembnejša snov v naših laseh. Kakšna je vloga proteinov pri obnovi las in zakaj sploh se proteini dodajajo izdelkom za nego las?

So vaši lasje krhki, lomljivi in brez življenjske energije? Potem zagotovo potrebujete izdelke za nego las, ki jim bodo povrnili elastičnost. Ti izdelki največkrat vsebujejo proteinski kompleks. Bogat in zelo učinkovit proteinski kompleks, ki je dodan številnim izdelkom za nego, bo lasem ponovno povrnil izgubljene proteine.

Njihova izguba je posledica pogostega umivanja, intenzivnega sušenja las, uporabe vroče vode pa tudi česanja. Vzrok je lahko tudi trajna ali drugi postopki obdelave las, ki posegajo v lasno strukturo. Posledica so poškodovani lasje z razcepljenimi konicami in izguba leska. Če povzamemo, lasje imajo v tem primeru povsem drugačen videz in strukturo kot zdravi lasje s čudovitim leskom, ki prekipevajo od življenjske energije.

Proteini – čudežna rešitev za vaše lase

Izdelki za nego las, ki vsebujejo proteine (na primer izdelki s sojo, svilnatimi, ovsenimi ali pšeničnimi proteini), prodrejo globoko v notranjo strukturo lasu. Proteini zapolnijo vrzeli v poškodovani lasni povrhnjici in s tem učinkovito obnovijo lasno strukturo. Lase nežno obdajo s tankim zaščitnim filmom, ki jim povrne svilnat lesk in energijo. V trenutku postanejo bolj čvrsti in elastični. Krhki in lomljivi lasje se spremenijo v svilnato mehkobo čudovitega razkošja in ponovno zasijejo. Brez dvoma bo čudovit videz vaših las poskrbel za vaše dobro počutje in samozavesten nastop.

Po meri ukrojena nega las s proteini

Nove tehnologije omogočajo prepoznavanje in ciljno odpravljanje poškodovanih mest v lasni strukturi. Novi proteinski kompleksi so bili izdelani zaradi specifičnih potreb obnove poškodovanih las. Po svoji sestavi popolnoma ustrezajo telesu lastnim proteinom. Zasnovani so tako, da prepoznajo vrzeli v lasni povrhnjici, ki jih učinkovito zapolnijo in s tem obnovijo. Bogat proteinski kompleks tako lasem povrne izgubljene proteine in zagotavlja učinkovito obnovo poškodovane lasne strukture. Za sijoč, svilnat lesk vaših prečudovitih las!

Dodatna pomoč za svilnat lesk in zdrav videz vaših las

Uporaba pripomočkov za stilsko oblikovanje las, kot sta sušilnik ali likalnik za lase, lahko povzroči izgubo proteinov in poškoduje lasno strukturo. Priporočamo vam, da lase predhodno nežno zaščitite. Tako pred sušenjem na lase obvezno nanesite sprej za zaščito pred vročino. Lasje vam bodo nadvse hvaležni.

Odkrijte: Poškodovani lasje