2650x963_blonde-woman-with-healthy-hair
Nega las | Poškodovani lasje

Enostavni nasveti za preprečevanje razcepljenih konic

Zdrave in negovane konice čudovitih las so magnet za oči, ki privablja pozornost. Pri tem je najpomembnejša uravnotežena nega lasnih konic. Razcepljene konice lahko preprečite s povsem enostavnimi triki. V nadaljevanju vam predstavljamo najboljše nasvete za preprečevanje razcepljenosti.

O razcepljenih konicah govorimo, če so lasje krhki, razcepljeni in poškodovani. Ta pojav je še posebej pogost pri ženskah z dolgimi lasmi. Ampak za vas imamo tudi dobro novico: Konice lahko rešite z ustreznimi izdelki za nego las. Z našim paketom prve pomoči pri razcepljenih konicah vam razkrijemo, kaj morate storiti, izvedeli pa boste tudi, katere negovalne maske in serumi zares delujejo.

660x545_brunette-woman-with-long-hair
Čudovite in negovane konice so pravi magnet za oči

Izdelki, ki vam bodo pomagali, da odpravite problem razcepljenih konic

Nasmejana plavolaska z majico z motivom lubenice

S po meri ukrojeno nego lahko preprečite razcepljene konice pri dolgih laseh

Konice so še posebej izpostavljene vročini, zunanjim dejavnikom in drgnjenju ob oblačila. Zato potrebujejo tudi posebno nego.

 

Z intenzivnimi negovalnimi maskami in serumi boste lasem zagotovili po meri ukrojeno nego, ki jo potrebujejo.

 

Serum za nego konic lahko uporabljate za redno kot tudi preventivno intenzivno nego konic. Rezultat: Vedno čudoviti lasje brez razcepljenih konic.

Kako lahko povsem enostavno preprečite razcepljene konice?

Rdečelasa ženska z dolgimi lasmi v parku

Negovalni serum zagotavlja zdrave konice

Najbolje je, če za nego las poskrbite že prej, tako da do pojava razcepljenosti konic sploh ne pride. Vsekakor pa morate obvezno poskrbeti za redno striženje konic.

 

Čas za prho? Po prhanju lase nežno in previdno ožemite z brisačo. Tako ne boste poškodovali strukture, konice pa bodo ostale nepoškodovane. Enak učinek lahko dosežete tudi s krpo iz mikrovlaken ali če uporabite staro bombažno majčko.

 

Lomljenje las lahko poleg tega preprečite tudi z uporabo krtač in glavnikov iz naravnih materialov brez ostrih delov.

Šišanje ispucanih vrhova kod kuće: ovako to možete učiniti

Želite sami ošišati svoje oštećene ispucane vrhove? To možete lako učiniti kod kuće. Naš savjet: potražite mjesto s mnogo dnevnog svjetla i provjerite pramen po pramen kose. Ili vrlo čvrsto uvijte pramen i zatim odrežite gdje vidite tanku vlas koja viri ili umetnite pramen između srednjeg prsta i kažiprsta ili prstenjaka. Tako možete lako vidjeti gdje su ispucane vlasi. Vrhove šišajte oštrim škarama.

 

Ne želite se sami šišati? Onda potražite pomoć od stručnjaka. Frizer će vam šišati kosu vrućim škarama i tako učvrstiti vrhove vlasi. Učinak: zavidno lijepi i zdravi vrhovi kose.

 

Odkrijte: