Nasmejana ženska na soncu
Nega las | Fini lasje

Za močnejše lase: Nasveti za nego tankih las

Tanki lasje: Na vaši glavi velja rek ''manj je več'', vendar sanjate o razkošnih, močnih in gladkih laseh? V nadaljevanju vam predstavljamo enostavne nasvete, s katerimi lahko finim lasem podelite večji volumen. Poleg tega vam bomo povedali, kako lahko tanke lase naredite močnejše.

Na televiziji, v revijah in na družbenih omrežjih lahko vidimo ženske s čudovitimi lasmi – dolgi, gladki, sijoči in razkošni. O tem sanja veliko žensk, čeprav so njihovi lasje po naravi fini in tanki. Zato se veliko žensk sprašuje: Kaj pomaga v tem primeru? Ali lahko tanke lase naredim gostejše? Čeprav ne morete spremeniti debeline in gostote las, jim lahko kljub temu podelite polnejši videz. Obstaja namreč nekaj enostavnih trikov in nasvetov, s katerimi si lahko tudi pri tankih laseh pričarate večji volumen. V nadaljevanju vam razkrivamo, kako lahko tanke lase povsem enostavno spremenite v bogato razkošje s polnim videzom.

Pravilno umivanje tankih las: Uporaba šampona za dodaten volumen

Če želite tankim lasem podeliti večji volumen, je pomembna že izbira ustreznega šampona. Zato vam priporočamo, da uporabljate samo po meri ukrojene izdelke. Šampon za lase Schauma Wunderfull okrepi lasno strukturo že pri umivanju in zgosti vse plasti lasne strukture. Lasje so v trenutku občutno močnejši in imajo polnejši videz. Poleg tega vam priporočamo, da jih umijete dvakrat. Tako boste zagotovili, da odstranite vse ostanke izdelkov za stilsko oblikovanje, ki bi v nasprotnem primeru lase po nepotrebnem obtežili.

660x545_smiling-brunette-woman
Z nekaj triki in nasveti lahko tanke lase spremenite v čudovito razkošje

Stilsko oblikovanje: Tako boste finim lasem podelili večji volumen

Nasmejana ženska z dolgimi rjavimi lasmi

Z ustreznimi izdelki lahko tankim lasem podelite večji volumen

Priporočamo, da lase po prhanju nežno popivnate z brisačo. Las nikar ne drgnite, saj lahko na ta način poškodujete njihovo strukturo.

 

S sušilnikom jih sušite samo takrat, ko so že skoraj suhi. Pri tem uporabite okroglo krtačo.

 

Pene za stilsko oblikovanje in spreji za dodaten volumen vam lahko pomagajo, da tankim lasem pričarate večji volumen. Priporočamo, da lase osušite pri nizki temperaturi, tako da imate glavo obrnjeno navzdol, lase pa pri tem gnetete s prsti. Tako boste povsem enostavno ustvarili razkošen videzu.

Popolna pričeska za fine lase

Ženska s kratkimi blond lasmi

Trendovska kratka pričeska vam bo pomagala, da bodo tanki lasje videti polnejši

Prava pričeska lahko pri tankih laseh naredi pravi čudeža.

 

Stopničke bodo vašim lasem v trenutku podelile polnejši in močnejši videz.

 

Poleg tega vam priporočamo, da si omislite krajšo pričesko, saj pomanjkanje volumna pri daljših laseh pride še toliko bolj do izraza.

Odkrijte: