Ženska z rdečimi lasmi
Nega las | Čudoviti lasje

Koledar nege: Kako pravilno razporediti čas za rutino nege las?

Čas je, da poskrbite za ustrezno nego vaših las: Svoje lase razvajate, a vseeno želite izboljšati rutino nege? V nadaljevanju vam bomo povedali, kdaj je najbolje uporabiti olje za lase in kako boste poskrbeli za še večjo učinkovitost mask in negovalnih balzamov. Poleg tega vam bomo pomagali pri načrtovanju popolnega urnika osebne nege las.

Lepotni tretma za lase je kot krajši oddih v toplicah, ki si ga lahko privoščite kar doma. Vzamete si čas samo zase in na ta način razvajate sebe in lase. Masko za lase lahko pustite delovati dalj časa, medtem pa uživate na kavču in berete knjigo ali gledate svojo najljubšo nadaljevanko. Da dosežete največjo učinkovitost negovalnih izdelkov, je izrednega pomena časovna komponenta. V nadaljevanju vam predstavljamo koristne nasvete za uporabo olja, mask in balzamov ter drugih izdelkov.

660x545_brunette-woman-brushing-her-hair-at-home
Zdravi in negovani lasje so najlepši modni dodatek

Vsestranski izdelek za nego las: Kdaj je najbolje uporabiti dragoceno olje?

Olja za lase so vsestranski izdelek s številnimi čudežnimi lastnostmi. Čas za prhanje? Preden si umijete lase, nanje nanesite dragoceno olje in ga pustite delovati nekaj minut. Na ta način bo olje lasem učinkovito posredovalo vsa pomembna hranila. Po prhanju lahko olje vtrete v mokre lase, da preprečite razmršenost. Če so vaši lasje suhi, lahko olje nanesete na konice in ga v majhnih količinah porazdelite po preostali dolžini, s čimer boste dosegli dodaten lesk.

Izdelki brez izpiranja: Nega las za vse, ki se vam mudi

Azijka z mobilnim telefonom

Regeneratorji brez izpiranja so popolna rešitev, če imate malo časa

Ali imate raje nego, za katero ne porabite veliko časa? Potem so izdelki za lase brez izpiranja popolna rešitev za vas.

 

Medtem ko se oblačite in čakate, da se lasje osušijo, balzam za lase brez izpiranja deluje in razvije svoj čarobni učinek.

 

Priporočamo, da balzam nanesete na lase, ki ste jih osušili z brisačo. Ko so ti skoraj povsem suhi, jih lahko poljubno stilsko oblikujete in ustvarite pričesko.

Intenzivna nega: Od balzamov s hitrim delovanjem do mask za lase in še več

Predvsem dolgi in suhi lasje potrebujejo prilagojeno in intenzivno nego. Rešitev za to so balzami za lase. Se vam mudi? Potem vam priporočamo balzam z ekspresnim delovanjem, ki bo vašim lasem v nekaj sekundah zagotovil vso potrebno nego. Če imate malo več časa, si privoščite daljši ritual za sprostitev in razvajanje. Udobno se namestite s čajem in z dobro knjigo v rokah ter počakajte, da balzam razvije svoj popolni učinek. Za še boljši rezultat lahko pustite izdelek delovati tudi čez noč. Nasvet: Na glavo si nadenite kopalno kapo ali pa lase ovijte z brisačo in oblikujte turban. Na ta način boste ustvarili dodatno toploto in pospešili pozitivni učinek balzama, njegove učinkovine bodo posledično še bolje prodrle v notranjost lasne strukture.

Odkrijte: