beautiful-hair-overnight
Nega las | Čudoviti lasje

Zbudite se z lepimi lasmi

Zakaj zapravljati čas čez dan, ko pa lahko lase učinkovito negujete tudi ponoči? Pravzaprav je nega las ponoči še intenzivnejša in učinkovitejša. Tako vam spanec ne bo prinesel samo sladkih sanj, temveč tudi lepše lase.

Intenzivna nega las ponoči

Maske za lase in drugi preparati bodo odlično opravili svojo nalogo, če jih boste pustili na laseh delovati samo 20 minut. Ta učinek je še učinkovitejši ponoči. Priporočamo vam, da preparate za nego las zvečer nanesete na lase in lase dobro osušite. Toplota sušilca bo okrepila negovalni učinek. Če želite, lahko spite s tankim turbanom, ki ga oblikujete iz brisače z mikrovlakni. Drugače vam priporočamo, da vzglavnik pokrijete z veliko brisačo. Zjutraj lase temeljito umijte s šamponom in jih sperite. Balzam za lase v tem primeru ni nujen. Če so vaši lasje premehki za stilsko oblikovanje pričeske, lahko uporabite sredstvo za utrjevanje las.

Čudoviti lasje čez noč: intenzivirajte barvo las

Barvani lasje čez nekaj časa izgubijo svojo intenziteto in sčasoma zbledijo. Za svež lesk bo poskrbela maska za čez noč. Idealne so posebne negovalne maske za pobarvane lase ali balzam za pobarvane lase, ki vsebujeta dodatne barvne pigmente. Tako barva postane bolj intenzivna, lasje pa ponovno dobijo svež lesk.

Čudoviti lasje čez noč: okrepite strukturo svojih las

Če so vaši lasje lomljivi, brez energije in povešeni, bodo izdelki za nego las vaše lase ponovno oživeli. Zlasti učinkoviti so preparati s keratinskim kompleksom. Keratin zapolni poškodovana mesta na laseh in jih ponovno zapre. Preparat preprosto nanesite na lase, ga nežno vtrite in pustite delovati čez noč. Zjutraj lase splaknite in jih umijte kot običajno. Vaši lasje bodo kot prerojeni.

Odkrijte: Čudoviti lasje