Skuštrana pričeska za vsak dan.
Najlepši izbor | Vodniki

Trendovska pričeska 2018: Structured Rawness

Pričeske v letu 2018 so elegantne, primerne za običajen dan in avtentične, obenem poudarijo vašo osebnost. Strokovnjak za lase Armin Morbach je ustvaril Schwarzkopfove trendovske pričeske 2018, ki so povsem v skladu s sloganom kampanje #createyourstyle. Predstavljamo vam pričesko, ki se lahko nosi vsak dan. Poimenovali smo jo Structured Rawness (Strukturirana elementarnost) – to je nezapletena pričeska, ki izraža samozavest.

Poudarjena struktura, peščeni kodri – Structured Rawness je pričeska, ki je primerna za običajen dan in vselej pride lepo do izraza. ”To je pričeska s poudarjeno osnovno strukturo, ki jo boste pogosto videli na Instagramu. Priljubljena je zato, ker je nezapletena, vendar ni nikoli dolgočasna,” je povedal zvezdniški stilist Armin Morbach. Mehki peščeni kodri in poudarjena struktura las se lepo dopolnjujeta in ustvarita stil, ki je primeren za plažo, zabavo in tudi za pisarno. To je pričeska, ki je primerna za vse priložnostia.

Pričeska Structured Rawness je popolna rešitev, če želite svoji vsakdanji pričeski podeliti posebno noto. Najboljše pri tem je, da je primerna za vse dolžine in vse tipe. Vse od kratko postriženih pričesk, paža do dolgih las. S peno za stilsko oblikovanje, z gelom ali voskom lahko hitro in enostavno ustvarite želeno obliko in poudarite posamezne segmente. Za stilsko oblikovanje potrebujete okroglo krtačo ali likalnik za ravnanje, lahko pa si pomagate tudi s prsti. Pričesko na koncu utrdite z lakom – in že ste urejeni.

Vas zanima, kakšna je pričeska Structured Rawness? Oglejte si videoposnetek, v katerem vam manekenka Taja predstavlja stilska navodila za oblikovanje:

Kako oblikovati pričesko Structured Rawness

 1. Lase umijte, nato pa nanje nanesite peno za stilsko oblikovanje.
 2. Osušite jih s sušilnikom.
 3. Posamezne pramene zravnajte z likalnikom za ravnanje in oblikujte nežne kodre. Uporabite zaščitni sprej pred toplotnimi učinki.
 4. Posamezne pramene utrdite in jih poudarite z majhno količino kreme za stilsko oblikovanje, ki jo nanesete s prsti.
 5. Na koncu uporabite še lak za obstojnost. Nasvet: Če želite imeti sijočo blond, kot jo ima Taja, lase pobarvajte z zelo svetlim odtenkom blond – izberite platinasto blond Brillance Pure Diamond Blondes Ultra Platinum. Ne pozabite na dodatno nego, ki bo zagotovila poudarjen lesk – izberite linijo za obnovo Gliss Total Repair.
600x450_single-strands-flat-iron

Oblikujte posamezne pramene z likalnikom za lase in ustvarite pričesko Structured Rawness.

600x450_trend-look-structured-rawness

Voilà: Dokončana trendovska pričeska Structured Rawness.

Kaj je značilno za pričesko Structured Rawness:

Ženska z dolgimi lasmi s poudarjeno strukturo.

Poskrbite za strukturo: Pena za stilsko oblikovanje, gel ali vosek so idealna izbira.

 1. Las ne umivajte vsak dan, četudi jih morate umivati redno. Uporabite izdelke za poudarjeno strukturo, ki pričarajo skuštran videz. Tako bodo lasje imeli prepoznaven razigran videz, ki pa bo kljub temu deloval zelo urejeno.
 2. Če so lasje premehki, uporabite suhi šampon, ki bo poskrbel za dodatno teksturo.
 3. Brez popolnosti. Skuštran videz pomeni, da je dovoljeno, da so vaši lasje razigrani in živahnia.

Nasvet: Lase ste umili, počesali in osušili? Nikar jih ne krtačite, temveč oblikujte pričesko, ki bo zaradi tega videti še bolj elegantna.

Trije razlogi, zakaj obožujemo pričesko Structured Rawness:

 • Oblikuje se povsem enostavno in hitro. Velik učinek, majhen napor. 
 • Skuštran videz lahko ustvarite pri vseh tipih in dolžinah las.
 • Če morate v službo nositi obleko ali bluzo, bo takšna pričeska poskrbela za uporniško noto, ki pa bo delovala precej subtilno.
Odkrijte: