Ženska z valovito kodrastimi lasmi v stilu 70s brushed.
Najlepši izbor | Vodniki

Trendovska pričeska 2018: 70s brushed

Leto 2018 bo v znamenju pričesk, ki so elegantne, primerne za običajen dan in avtentične. Naš strokovnjak Armin Morbach, ki je ustvaril Schwarzkopfove trendovske pričeske 2018, dokazuje, da je bistvo stilskega oblikovanja ustvariti najboljšo različico samega sebe, kar je povsem v skladu z geslom kampanje #createyourstyle. Ena od trendovskih pričesk 2018, ki prav tako v ospredje postavlja individualnost in samozavest, se imenuje 70s Brushed (S pridihom sedemdesetih).

Schwarzkopfova pričeska S pridihom sedemdesetih združuje sredinsko prečo in mehke valovite kodre, ki so obrnjeni navzven, dopolnjuje pa jo frufru, počesan na eni stran. In za koga je primerna pričeska, ki jo je Armin Morbach poimenoval 70s Brushed? Imeti bi jo morali vsi, ki obožujejo urejen stilski videz, saj je elegantna in obenem tudi nostalgična, vendar še vedno moderna. Faye Dunaway, Jane Fonda, Stefanie Powers – stilske ikone sedemdesetih so nepozabne zaradi svojih edinstvenih pričesk. Zdaj so se veliki kodri v stilu sedemdesetih ponovno vrnili in so lepši kot kadarkoli – v moderni podobi. Preprosto ustvarite sredinsko ali stransko prečo, zgornje lase pustite povsem ravne, v spodnjem delu pa jih oblikujte kot velike in nežne valovite kodre, kar boste povsem enostavno ustvarili z okroglo krtačo. Na koncu uporabite lak za lase in že ste urejeni.

Kaj je značilno za pričesko 70s brushed:

Ženska z razkošnimi valovitimi lasmi in s poudarjeno stransko prečo.

Moderna sedemdeseta: Veliki kodri in poudarjena preča so najbolj značilni za pričesko v stilu sedemdesetih.

 1. Veliki, nežni in rahlo valoviti kodri, še posebno v predelu konic, ki poskrbijo za to, da pričeska deluje čudovito in naravno..
 2. Pričeske s pridihom sedemdesetih so v znamenju elegantnih in prefinjenih kodrov, ki ustvarijo edinstven volumen.
 3. Izberite sredinsko ali stransko prečo, ki je za to pričesko nepogrešljiva. Tako bodo nežni kodri lepo uokvirili obraz in poudarili prelepe obrazne poteze

Kako oblikovati čudovite valovite kodre v stilu sedemdesetih? Manekenka Eliza nam bo to predstavila v poučnem videoposnetku:

Kako oblikovati pričesko 70s brushed

Pričesko v stilu 70s brushed ustvarite s krtačami in sušilnikom.

Pričesko v stilu sedemdesetih lahko brez težav ustvarite z nekaj okroglimi krtačami.

 1. Lase umijte in jih osušite z brisačo. 
 2. Nato nanje nanesite peno za večji volumen, še posebno na konice.
 3. Osušite jih s sušilnikom in okroglo krtačo. Nasvet: Uporabite tri okrogle krtače. Navijte sprednje pramene in pustite nekaj časa, da se lasje ohladijo. Tako bodo kodri bolj obstojni.
 4. Pričesko utrdite z lakom za lase. Nasvet: Če želite imeti razkošno barvo, izberite nežen odtenek rjave, na primer Brillance Intensive-Color-Creme. Za čudovito barvo in sijoč videz uporabite regenerator za obnovo las in poudarjen lesk Glanz-Repair-Spülung; nanesite pred sušenjem
Woman with styled hair in 70s Brushed look.
Pričesko S pridihom sedemdesetih lahko ustvarite v samo nekaj preprostih korakih.

Pet razlogov, zakaj boste oboževali pričesko 70s brushed:

Ženska s frufrujem v obliki zavesice v kombinaciji z moderno različico pričeske v stilu sedemdesetih.

Popolne linije s pričesko v stilu sedemdesetih: Frufru v obliki zavesice.

 • Valoviti kodri v stilu sedemdesetih so retro in moderni obenem.
 • Pričesko, ki je primerna za običajen dan, lahko ustvarite v samo nekaj korakih, vendar pa je primerna tudi za posebne priložnosti.
 • Vaši valoviti kodri niso popolni? Posamezni prameni, ki izstopajo iz kompozicije, vnašajo razgibanost in živahno noto.
 • Se ne morete odločiti, ali vam pristaja? Poiščite svoj navdih pri Blake Lively, vojvodinji Kare ali Mirandi Kerr – vse tri so zase odkrile to sanjsko pričesko z valovito strukturo.
 • Če si boste omislili dvodelni hlačni kostim in lahkotno bluzo v ekspresivnih barvah, na primer v rdeči, se boste vrnili v sedemdeseta, medtem ko boste v kombinaciji z modernimi oblačili v skladu z najnovejšimi trendi 2018
Odkrijte: