Razkošni volumen.
Najlepši izbor | Vodniki

Kako ustvariti razkošne lase z velikim volumnom

#createyourstyle: Schwarzkopf v svoji novi kampanji v ospredje postavlja osebnost in samozavest ter vas spodbuja, da preizkusite nove pričeske. Hollywoodske dive prisegajo na glamurozen volumen vse od 30. let prejšnjega stoletja. Ko gre za posebne dogodke in svečane večerne prireditve, so razkošni lasje s poudarjenim volumnom vselej v ospredju. Zaupali vam bomo, kako doseči dramatičen videz in kako bo takšna pričeska prišla najlepše do izraza.

Oglejte si videoposnetek z Violet in povedali vam bomo, kako boste poskrbeli za svoj zvezdniški nastop.

Za večerne prireditve, posebne dogodke in razkošne zabave velja načelo, da je več (las) boljše in tudi bolj elegantno. Sledite napotkom umetnice stilske preobrazbe Violet Chachki. Ameriška drag queen in plesalka burleske velikokrat nastopa z dramatično pričesko, ki se odlikuje po razkošnem volumnu. Umetnica obožuje glamurozen retrostil, ki spominja na Dito von Teese ali hollywoodsko divo Marilyn Monroe. Tudi vi si lahko pričarate tako glamurozno pričesko. Navsezadnje je razkošen volumen pojem ženstvenosti.

Dramatičen učinek: Kako doseči razkošen volumen

Pričeska z izrazitim volumnom se lahko ustvari povsem enostavno. S pravim pristopom, okroglo krtačo in odličnimi izdelki lahko tak videz ustvarite tudi pri finih, tankih laseh. Če imate tanke lase, jih morate najprej umiti s posebnim šamponom, ki poskrbi za polnejši videz. Tanki lasje se hitro sploščijo, če uporabite izdelke, ki jih obtežijo, zato namesto kompaktne negovalne maske izberite lahkotni regenerator. Puder za večji volumen bo lase privzdignil pri korenih. Fini prah s pudrasto teksturo vam bo v trenutku pričaral čudovit volumen, ne da bi bilo treba lase natupirati. Nasvet: Puder nanesite na lasišče in ga s prsti nežno vtrite.

Z navijalkami in kodralnikom do večjega volumna

Manekenka Violet z natupiranimi lasmi ob korenih.

Manekenka Violet se zanaša na natupirano lasišče in glamurozen make-up, ki pričara dramatičen videz.

Vsi vemo, da so okrogle krtače odličen stilski pripomoček za fine, tanke lase. Dodaten volumen lahko ustvarite tudi, če lase med sušenjem krtačite tako, da jih vržete preko glave. Takšen postopek je dobrodošel tudi med dvema umivanjema. Glamurozni valoviti kodri ali retropričeske z velikimi kodri so videti še posebno razkošno. Preden uporabite kodralnik ali vroče navijalke, lase zaščitite s serumom pred toplotnimi učinki. Lase navijte na srednje velike navijalke ali pa uporabite kodralnik. Kodre oblikujte po želji in jih s prsti rahlo razvlecite, nato pa uporabite lak za večji lesk, ki bo poskrbel za popoln finiš. Dodaten volumen pri povsem ravnih laseh lahko ustvarite tako, da jih rahlo natupirate pri korenih.

Kako ustvariti pričesko s poudarjenim volumnom

V idealnem primeru se bo vaša popolna pričeska obdržala zelo dolgo, ne da bi bila lepljiva ali bi delovala kot negibna čelada. Za dramatičen videz uporabite lak za lase, ki bo poskrbel za obstojnost in visok lesk. Lak z visoko stopnjo obstojnosti nežno ukroti 'leteče' laske in poskrbi za to, da je vse na svojem mestu. Nasvet: Poiščite izdelek, ki las ne izsuši in jih ne obteži.

Volumen in visok lesk

Dita von Teese s pričesko v stilu vintage.

Dita von Teese na rdeči preprogi vselej zasije s svojim prefinjenim vintage videzom.

Elegantne vintage pričeske, kot jih ima umetnica burleske Dita van Teese, še posebno lepo pridejo do izraza pri črnih laseh z visokim leskom. Tak razkošni in enakomerni odtenek črne ima po naravi le malo ljudi, zato morate, če želite imeti takšen stil, poseči po trajni barvi v odtenku intenzivne črne. V tem primeru se lahko postopka lotite sami ali pa se prepustite izkušenim rokam stilskih mojstrov, ki vam bodo pomagali doseči intenzivni odtenek z bleščečimi odsevi. Sofisticiran lesk je popoln zaključek pričeske s poudarjenim volumnom.

Make-up, ki lepo pristaja pričeski z velikim volumnom

Razkošni lasje s poudarjenim volumnom so sami po sebi zelo prepoznavni, vendar pa lahko celotno podobo še dodatno nadgradite s pravilnim make-upom. Takšen zapeljivi videz lahko povsem enostavno ustvarite tudi sami. Če vaše trepalnice po naravi niso razkošne, si lahko pomagate s črno maskaro za večji volumen. Posnemajte Marilyn Monroe in oči obrobite s svinčnikom ter ustvarite zapeljiv pogled – kot pravkar iz postelje – tako bodo trepalnice optično delovale gostejše. Črto potegnite čim bližje trepalnic. Če želite ustvariti mačje oči, naj bo ta linija nekoliko debelejša v smeri proti kotičkom očes. Make-up zaključite s čudovitim rdečilom za ustnice. Nasvet: Uporabite svinčnik za obrobo, da preprečite bledenje.

Odkrijte: