Ženska z napol visoko speto figo s pobarvanimi konicami.
Najlepši izbor | Vodniki

Pričeska za zabavo – lasje s pobarvanimi konicami

#createyourstyle: Schwarzkopf v svoji novi kampanji v ospredje postavlja osebnost in samozavest ter vas spodbuja, da preizkusite nove pričeske. Kako lahko opredelite najboljše pričeske za zabavo? Obdržijo se vso noč in so malce ekstravagantne! Pričeska, ki je ustvarjena za eno noč v mestu: Pobarvane konice. V poučnem videoposnetku vam bomo predstavili trend, ki se lepo sklada z delno pobarvanimi lasmi: Napol visoko speta spletena figa.

Čas za zabavo je … kadarkoli! Najbrž ni boljšega načina za praznovanje konca tedna kot večerni izhod v mesto – po možnosti na plesišče. Ob tem se med prijateljicami, ki bodo skupaj preživele prijeten večer, obvezno pojavita dve vprašanji: "Kaj boš oblekla?'' in ''Kaj boš naredila s svojimi lasmi?" Trendovska pričeska, ki je tako posebna, da bo skorajda povsem ukradla pozornost in jo preusmerila z modnih oblačil? Zagotovo pobarvane konice, ki jih ustvarite s tehniko dip&dye (tehnika, pri kateri konice ''potopite'' v barvo). Povedali vam bomo, kateri odtenki so trenutno moderni, kakšna je tehnika barvanja konic in kaj najlepše pristaja vaši naravni barvi las. V poučnem videoposnetku si lahko ogledate stilska navodila za oblikovanje elegantne napol visoko spete pričeske, ki zelo lepo poudari pobarvane konice.

Zabava s pobarvanimi konicami

Ženska z napol visoko speto figo z modro pobarvanimi konicami.

Stilske pričeske za dolge noči: Pobarvane konice v kombinaciji z napol visoko speto spleteno figo.

Ta pričeska je popolna za pobarvane konice, saj te pridejo še posebno lepo do izraza. Običajna visoko speta pričeska bi jih preveč zakrila, zato pa jih trendovska napol visoko speta pričeska postavi v središče pozornosti. Zgornji lasje so počesani nazaj in oblikovani v delno figo, medtem ko preostali lasje lepo padajo na ramena. To je popolna kreacija za običajen dan, oblikujete jo lahko zelo hitro in povsem enostavno.

Manekenka Gia nam je v poučnem videoposnetku pokazala, kako enostavno je oblikovanje napol visoko spete spletene fige:

Nekaj preprostih stilskih nasvetov za oblikovanje napol visoko spete spletene fige:

  1. Ločite širok pramen las na sredini glave, nato pa naredite dve dodatni preči na levi in desni strani, ki naj bosta približno pet centimetrov narazen.
  2. Pramen počešite v smeri proti obrazu in ga razdelite na tri dele ter spletite klasično kito.
  3. Nato kito usmerite nazaj in jo na zadnjem delu glave utrdite s sponkami. Konec kitke oblikujte v tanko figo.
  4. Pričesko utrdite z lakom za lase. Preostalo dolžino las poudarite s teksturno pasto – in vaša pričeska za zabavo je ustvarjena.
Woman sectioning hair with a comb.

Z glavnikom lahko povsem enostavno lase razdelite na posamezne segmente.

Woman pulling a braid into her face.

Klasična kita je naslednji korak stilskega oblikovanja.

Ženska s trendovsko spleteno napol visoko speto figo.

Pričeska za zabavo s pobarvanimi konicami.

Za vse, ki še nimate pobarvanih konic:

Trendovske pobarvane konice: Kako ustvariti stil dip&dye

Ženska z blond barvo las in češnjevo rdečimi konicami.

Popolna kombinacija z blond barvo las: Konice v češnjevi rdeči.

Barvanje konic ni zapleteno, zato vam bo to zlahka uspelo tudi doma. Trenutno so zelo moderni naslednji odtenki: Pastelne barve, na primer rožnata, breskova ali bledo modra. V kombinaciji z osnovno blond barvo las so prava paša za oči. Zelo moderne so tudi svetlejše barve, na primer svetleče turkizna, ki še posebno lepo pride do izraza na rjavih ali črnih laseh. Če vaša izhodiščna barva ni največ temno blond oziroma če imate temnejše lase, boste morali konice posvetliti. Samo v tem primeru boste dosegli želeni rezultat, kot je predstavljeno na embalaži.

Do pobarvanih konic v štirih korakih

  1. Zaščitite svoja oblačila; oblecite si recimo staro majčko. Barvno mešanico pripravite v skladu s priloženimi navodili.
  2. Mešanico enakomerno porazdelite na konice izbranih pramenov. Za nanašanje uporabite krtačko. Sami se določite, do katere višine boste šli. Nasvet: Dovolite, da se barve medsebojno prelivajo in ustvarite subtilni prehod. 
  3. Dosledno upoštevajte čas delovanja, ki je naveden v navodilih. Lase po navedenem času delovanja temeljito izperite. Obvezno uporabite priloženi regenerator. Tako bodo pigmenti prodrli globoko v notranjo strukturo, rezultat pa bo intenzivna in sijoča barva.
  4. Po barvanju lasem namenite dodatno nego. Da bi preprečili pojav krhkih in lomljivih las, jih negujte s serumi za konice in z dragocenimi negovalnimi maskami. Nasvet: Pred umivanjem na konice nanesite dragoceno olje in pustite delovati približno 20 minut. Hranilno olje lahko uporabite tudi po umivanju, vendar v manjših količinah, zato da las ne boste obtežili in jih zamastili. 
Odkrijte: