Ženska z razkošnimi in povsem naravnimi valovitimi lasmi.
Najlepši izbor | Vodniki

Preprosti stilski nasveti za zdrave valovite lase

#createyourstyle: Schwarzkopf v svoji novi kampanji v ospredje postavlja osebnost in samozavest ter vas spodbuja, da preizkusite nove pričeske. Poškodovani lasje brez življenjske iskrice, ki se žalostno povešajo ... Nihče si tega ne želi. K sreči poznamo nekaj trikov, ki vam bodo pomagali, da boste dosegli večji volumen in naravno valovito strukturo. V nadaljevanju vam bomo povedali, kako negovati in stilsko oblikovati poškodovane lase.

Poškodovani lasje brez volumna ... Tega si nihče ne želi. Obremenjeni lasje so pogosto povešeni in sploščeni ter se oprijemajo lasišča. K sreči obstaja veliko trikov, s katerimi si lahko pomagate, če želite ustvariti dodaten volumen in čudovito valovite kodre. Najlepše pridejo do izraza, če so videti povsem naravni. Preden vam bomo predstavili nasvete za stilsko oblikovanje, vam bomo zaupali splošni nasvet: Izrazite stopničke so še bolj nagnjene k sploščenemu videzu. Namesto tega vam svetujemo, da si omislite nežne in subtilne linije, da bodo lasje lepo padali in bodo imeli lepo obliko.

Kako enostavno ustvariti valovito strukturo z zdravim videzom? Manekenka Lara vam bo o tem več povedala v poučnem videoposnetku:

Nega in stilsko oblikovanje za valovito strukturo z zdravim videzom

Ženska z nežnimi valovitimi lasmi.

Nežno valovito strukturo lahko ustvarite povsem enostavno, lasje pa bodo v trenutku imeli zdrav videz.

  1. Lase lahko poškodujete že pri umivanju. Uporabite šampon in regenerator za poškodovane lase. Predstavljamo vam izdelke, ki vsebujejo posebno formulo za dodatno nego.
  2. Lase umijte in jih osušite z brisačo, nato pa nanje nanesite negovalno masko v velikosti lešnika. Spletite kito in jo čez čas razpustite ter lase nekoliko stresite, da se izdelek enakomerno porazdel. 
  3. Po umivanju, vendar še pred sušenjem, uporabite sprej za zaščito pred vročino. Tako boste lase zavarovali pred toplotnimi učinki različnih pripomočkov za stilsko oblikovanje pričeske.
  4. Med sušenjem ustvarite volumen pri korenih. To najlažje dosežete z okroglo krtačo. Če imate dolge lase, jih med sušenjem rahlo pregnetite.
  5. Posamezne pramene zavijte na okroglo krtačo in jo obrnite navznoter. Nasvet: Mehke valovite kodre lahko ustvarite tudi z velikimi navijalkami. Vstavite jih v mokre lase in jih osušite s sušilnikom ali na zraku.
  6. Na koncu lase pregnetite s prsti in jih vrzite preko glave, zato da boste ustvarili razkošje. Za popoln finiš uporabite lak za večjo obstojnost. Nasvet: Nikar ne pršite od zgoraj navzdol, temveč lak usmerite od spodaj v smeri proti korenom, zato da las ne boste obtežili
Ženska, ki z okroglo krtačo oblikuje prepoznavno valovito obliko las.

Popolni stilski pripomočki za valovite lase: Okrogla krtača in sušilnik.

Odkrijte: