Maneken z dolgimi lasmi.
Najlepši izbor | Vodniki

Kako stilsko oblikovati moško trendovsko figo

#createyourstyle: Schwarzkopf v svoji novi kampanji v ospredje postavlja osebnost in samozavest ter vas spodbuja, da preizkusite nove pričeske. Moška figa je najbolj stilski način, kako ukrotiti dolge, neukročene lase. Naš maneken Gwilym vam bo pokazal, kako oblikovati dolge lase, mi pa vam bomo zaupali, komu takšna pričeska pristaja in zakaj je tako zelo priljubljena.

Odkar je osebni trener Brock O'Hurn na Instagramu predstavil svoj videoposnetek, ki je v trenutku osvojil splet in postal viralen, je figa pri moških nepogrešljiva. Postavni maneken z izklesanim mišičastim telesom, ki je tudi filmski igralec in prihaja iz Los Angelesa, je svoje dolge lase spel v lahkotno figo in jih tako nežno ukrotil. Pred tem smo fige pretežno povezovali z balerinami, toda v tem videoposnetku smo bili priča povsem novi različici, ki je primerna tudi za moške, obenem pa je zelo atraktivna. Brock O'Hurn se je občinstvu predstavil z edinstveno skuštrano različico. Lase je pri tem oblikoval v čudovito figo, ki prav nič ne spominja na balet. Številni moški obožujejo takšen lahkoten stil. Sledilci na Instagramu obožujejo Brock O'Hurna in njegove lase, ne glede na to, kako jih oblikuje.

V našem videoposnetku si oglejte, kako oblikovati popolno moško figo, kot jo ima Gwilym:

Moška figa: Kako jo oblikovati 'po moško'

600x800_male-model-long-hairstyle-beard

Maneken Gwilym dokazuje, da pride pričeska lepo do izraza tudi pri rdeči barvi las.

  • Na dlani nanesite majhno količino kremnega gela v velikosti lešnika in z njimi zgladite lase, nato pa oblikujte v čop. Lase povlecite skozi gumico, tako da ustvarite delno pentljo..
  • Če želite ustvariti dodatni lesk, na dlani nanesite oblikovalno pasto (kot lahko vidite v poučnem videoposnetku), nato pa z njimi zgladite 'leteče' laske. Takšen stil pride še posebno lepo do izraza s polno brado, kot lahko vidimo tudi pri Gwilymu.
  • Nasvet: Če imate brado, si privoščite posebno nego z negovalnimi izdelki. Nekaj kapljic kanite na prste in vtrite v brado. Na koncu uporabite ščetko, da dlake lepo zgladite
man bun
Najboljše pri tej pričeski: Moška figa s povsem gladko počesanimi lasmi je popolna izbira za posebne priložnosti.

Če želite ustvariti sproščeno, razigrano različico, preizkusite napol visoko speto figo.

Moška figa: Stilska pričeska za moške – za vse priložnosti

Moška figa odraža močnega in samozavestnega moškega. Najboljše pri tej pričeski je, da je funkcionalna in obenem stilsko dovršena. Z njo odlično ukrotite srednje dolge lase, obenem pa napol visoko speta figa ustvari prepoznaven stil, ki je primeren za različne priložnosti. Lahko je ustvarjena kot povsem gladko počesana in elegantna, kot vidimo pri našem manekenu Gwilymu v poučnem videoposnetku, zanimiva pa je tudi skuštrana in neukročena napol visoko speta figa za večerno zabavo. Elegantna in svečana različica je primerna tudi za družinska praznovanja in posebne priložnosti. Stil je zelo priljubljen med vsemi, ki obožujejo kreativnost, na primer z nazaj počesanimi, zravnanimi in dosledno počesanimi lasmi ter v kombinaciji z moško obleko. Idealna je tudi za tiste, ki obožujejo aktiven način življenja, bodisi za športne aktivnosti v telovadnici, pohode ali plezanje. Moška figa ni samo trendovska, temveč je tudi nadvse praktična.

Moška figa: Figa, ki je zavladala

Moška figa, ki je primerna za poslovni svet.

Elegantni v pisarni? Elegantna moška figa je primerna tudi za službo.

Moška figa dolgim lasem podeli edinstven videz, ki je tako poseben, da je lahko všeč tudi bodoči tašči. Po eni strani odraža moč in poudari moški videz, po drugi strani deluje skrbno, urejeno in nadvse stilsko. Je izjemno moderna in združuje različne lastnosti – moč in prefinjenost, neukročenost in eleganten videz, pustolovski duh in prizemljenost.
Nasvet: Če je napol visoko speta figa oblikovana kot povsem zglajena pričeska, deluje elegantno in urejeno. V tem primeru so dolgi lasje primerni za razgovor za službo pa tudi za predstavitve in pomembne dogodke. Prav tako jih lahko oblikujete povsem enostavno in zelo hitro, zato je ta pričeska popolna izbira za moške.

Kdo lahko nosi moško figo in za kakšen stil je najbolj primerna?

Lahkotna moška figa v kombinaciji z usnjeno jakno in s kavbojkami.

Stilska moška figa pride lepo do izraza tudi s kavbojsko srajco in z usnjeno jakno.

Pričeska je primerna za vse, ki obožujejo pustolovske dogodivščine, aktivnosti na prostem, pa tudi za tiste, ki se ukvarjajo z atletiko in drugimi športnimi aktivnostmi, saj je zelo praktična, obenem pa je videti čudovita. Moški figo pogosto kombinirajo s polno brado, saj velikokrat nimajo časa za obisk frizerja. Opazimo jo lahko pri modnih navdušencih in pri vseh, ki se profesionalno ukvarjajo z modo (od blogerjev in modnih oblikovalcev do manekenov ali stilistov), nepogrešljiva pa je tudi pri hipsterjih. Lahko rečemo, da je moška figa preprosto moderna. Dolge lase zavijte in jih na zadnjem delu glave povsem lahkotno spnite – in že ste videti kot Brock O'Hurn. Pričesko lahko dopolnite s kavbojkami in majčko s kratkimi rokavi, lahko pa si omislite tudi usnjeno jakno in škornje. Za vse, ki so svobodnega duha, ali za študente filozofije je moška figa izraz svobode in osebnosti. Še posebno lepo pride do izraza, če je rahlo skuštrana. Oblikujte jo tako, da lasje niso oblikovani preveč tesno in dosledno urejeno. Izberite rajši razigrano in sproščeno figo, tako da na zadnjem delu glave ustvarite majhno pentljo, ali pa lase zavijete v tipično obliko fige in jo utrdite z gumico.

Odkrijte: