Naravni videz Toni Garrn.
Najlepši izbor | Trenutki

Toni Garrn: Življenje trdno na tleh

#createyourstyle: Schwarzkopf v svoji novi kampanji v ospredje postavlja osebnost in vas spodbuja, da izrazite svojo najboljšo stran. Supermanekenka Toni Garrn to počne že mnogo let. 25-letna nemška lepotica je znana po vsem svetu zaradi svoje lepote, filantropskega delovanja, v zadnjem času pa tudi kot ambasadorka lakov za lase blagovne znamke Taft. Življenje v razkošju in v središču pozornosti? Ne, nikakor ne, dejansko življenje te supermanekenke je pravo nasprotje.

Toni Garrn (pravo ime: Antonia Garrn) predstavlja popolno kombinacijo sposobnosti in samozavesti, ki sta tipični lastnosti nove generacije avtentičnih in pristnih žensk. Toda kariera supermanekenke je ni prevzela, prav nasprotno. Svojo prepoznavnost v medijih uporablja za to, da pomaga drugim ljudem. Izbrala je lastno pot, ki ji zvesto sledi. Je disciplinirana in ambiciozna, obenem pa tudi nadvse ljubeča in hvaležna. To je Toni Garrn.

Kaj Toni Garrn meni o sebi? To nam je zaupala v videoposnetku:

Toni Garn looking naturally beautiful

Naravna lepota: Manekenka Toni Garrn

Angel – toda ne samo Viktorijin angelček

Toni Garrn je vedno dobro premislila vsako svojo odločitev – tudi na začetku svoje kariere. Odkrili so jo pri 13 letih v Hamburgu. Leta 2007, ko je bila stara samo 14 let, je lepotica z blond lasmi že delala za blagovno znamko Calvin Klein. Tej karieri bi lahko ostala zvesta, toda hotela je nekaj več, zato je želela pridobiti tudi znanje. Šolala se je in diplomirala, ob tem pa je vseskozi delala tudi v modni industriji, zato smo jo lahko pogosto videli na revijah v Milanu, Parizu in New Yorku, kjer je nastopala na kar 54 prestižnih dogodkih. Sledile so ponudbe znanih revij in blagovnih znamk, kot so Vogue, Harper's Bazaar and W Magazine, Chanel, Dior in Hugo Boss, postala pa je tudi ena od angelčkov Victoria's Secret. Milijoni mladih žensk bi lahko sanjali o takšni priložnosti, toda Toni Garrn je svoja angelska krila čez čas odložila. Želela je sodelovati v kampanjah za mlada dekleta v Afriki, zato se ji je zdelo neprimerno, da bi še naprej nastopala na komercialnih modnih revijah v spodnjem perilu. Naš globoki poklon.

Toni Garrn, stylish as ever

Povsem lahkotno in sproščeno, obenem pa nadvse stilsko: Manekenka Toni Garrn.

Toni Garrn in njena pričeska: Tako raznolika kot njena osebnost

Toni Garrn s povsem zglajenimi in sijočimi lasmi.

Glamurozna Toni na rdeči preprogi z gladko počesanimi in zravnanimi lasmi ter rdečimi ustnicami – osupljivo!

Na rdeči preprogi je Toni Garrn, ki živi v New Yorku, vedno videti glamurozna. Urejena od glave do pet s popolno pričesko, ki dopolni njeno podobo: Zapeljivi kodri, elegantna visoko speta pričeska ali trendovska gladko počesana pričeska s povsem zravnanimi lasmi. Slednja je njena najljubša. Odlično ji pristaja, deluje moderno in poudari njene popolne poteze. Rdeče ustnice zaokrožijo popolno podobo.

Po drugi strani pa mora takrat, ko potuje v Afriko v okviru svoje fundacije, včasih več dni preživeti brez prhe. ''Nosim joga hlače in kratko majčko, lase pa zavežem v čop, in to je to,'' je povedala Toni v intervjuju. Navsezadnje ima tam bolj pomembne stvari, s katerimi se mora ukvarjati, na primer pomagati mladim dekletom, da pridobijo boljšo izobrazbo, in jim ponuditi perspektivo. Toni Garrn te izzive in potovanja obvladuje tako odlično kot svet mode. Skrivoma si želimo, da bi srečala svojega junaka, kakršen je bil Robert Redford v filmu Out of Africa, ki ji bo delal družbo na njenih potovanjih. Toni, še naprej delaj to, kar si doslej, nam je všeč!

Odkrijte: