Ženska z novo različico kodraste pričeske v afrostilu.
Najlepši izbor | Trenutki

Kreirajte drugačen videz, vsak dan!

#createyourstyle: Schwarzkopf v svoji novi kampanji v ospredje postavlja osebnost in vas spodbuja, da pokažete svojo najboljšo stran! S stilskim oblikovanjem pričeske lahko poudarite svojo osebnost in izrazite čustva, kot to dokazuje manekenka Eli. Spremembi razpoloženja preprosto sledi sprememba stila, kar odraža pestro raznolikost! Predstavljamo vam osebnosti, ki vas bodo spodbudile, da boste na novo odkrili svoj lastni jaz, in vas navdihnili, obenem pa boste ugotovili, katera pričeska najlepše pristaja vaši osebnosti. 

Najboljši način, da pokažete svoje razpoloženje, je z vašo osebno stilsko oblikovano pričesko. ''Moja osebnost se spreminja iz dneva v dan – in to velja tudi za moje lase,'' pove manekenka Eli v spodnjem videoposnetku. Najbrž ni edina. Če ste dobre volje, vaša oblačila odražajo samozavest, saj v tem primeru izberete drzne in živahne barve ter smelo kombinacijo vzorcev. Če nimate dobrega dneva, boste najbrž izbrali nekoliko bolj umirjene in zadržane barve, ki vam ponujajo zavetje. Barva las in stil pričeske prav tako lahko pripomoreta, ko želite izraziti svojo osebnost, obenem pa na ta način lahko povsem spremenite svoj videz.

Obstaja veliko ljudi, ki se tako kot Eli izražajo s svojim osebnim slogom. So samozavestni in pogumno preizkušajo različne smeri, ob tem pa ostajajo zvesti sami sebi. V nadaljevanju si lahko ogledate stilske transformacije, ki so nam še posebno všeč.

Manekenka Eli Cruz je izbrala pričesko, ki odraža njeno osebnost. V videoposnetku je o tem povedala več:

Predstavljamo vam osebnosti, ki vas bodo navdihnile, da spremenite svoj stil

Blogerka Leandra Cohen

Blogerka Leandra Cohen je izbrala kombinacijo barv tkanin in vzorcev po svojem okusu.

Njena oblačila so popolna, ker so z objektivnega vidika pravzaprav prava zmešnjava. Blogerka Leandra Medine je kraljica diametralno nasprotujočih si barv, tkanin in vzorcev, ki se med seboj spopadajo. Toda Newyorčanka ne upošteva mnenj drugih, temveč je zvesta sama sebi – in prav zaradi tega je njen blog tako zelo uspešen.

Iris Apfel je prava stilska ikona.

Več kot 90 in še vedno stilska ikona: Iris Apfel.

Še ena stilska ikona z Manhattna, ki obožuje eksperimentiranje z različnimi trendi. Predstavljamo vam živahno Iris Apfel, ki nikoli ne zapusti doma brez svojih XXL sončnih očal in ekstravagantnih modnih dodatkov. Četudi je stara že blizu 100 let, Iris še vedno prisega na elegantno kratko postriženo pričesko, ki je trenutno zelo v modi.

Dolgočasno? To ne velja za blogerja in #SCHWARZKOPFcreatorja Riccarda Simonettija!

Postavljavci trendov in #SCHWARZKOPFcreator Riccardo Simonetti nas prav tako spodbujajo, da izberemo oblačila v skladu s svojo osebnostjo in počutjem. Bloger si tako včasih omisli rožnato dvodelno obleko, videli pa ga boste lahko tudi v modnem suknjiču, posutem z bleščicami, in spet drugič z rdečimi škornji. Njegov samozavestni in široki nasmešek je nepogrešljiv del njegovega sloga, kar velja tudi za dolge kodraste lase, ki jih običajno nosi spuščene in rahlo valovite. Njegov smisel za humor in ekstravagantni okus lahko opazite pri vseh njegovih opravah.

Pričeske, ki odražajo vaše bistvo

Pričeske in barve so najboljši način, da izrazite, kdo ste, kdo želite biti ali kako se počutite. Odkrili smo, katere stilske pričeske so najbolj primerne za različne osebnosti. Zdaj se na vrsti vi, da ugotovite, h kateremu tipu osebnosti spadate.

 

  • Modna navdušenka: Je med prvimi, ki pozna nov trend. Modna poznavalka obožuje vse, kar je moderno. Njene žilice za stilsko oblikovanje ni mogoče spregledati. Zdaj ima najbrž dolgi frufru v obliki zavesice ali pa si je omislila napol visoko speto figo, morda je pričesko okrasila z geometričnimi sponkami, saj vse to trenutno predstavlja aktualne modne smernice. Njena barva las? Izbrala bo metodo color melting (stapljanje različnih barvnih odtenkov) ali palm painting (barvanje z dlanmi). Opazili bi jo lahko tudi s kodri v odtenku rožnate blond.

 

  • Ekstravagantni tip: Standarden videz? Ne, nikakor ne! Če ste nekonvencionalen tip, obožujete nenavadne in neobičajne stile, zato ste morda že prešli iz ultramoderne gobice na radikalno pobrito pričesko. V tem primeru bi si lahko pričarali mavrico v laseh ali ustvarili pramene v živahnem odtenku rožnate. Geslo: Vse, kar je normalno in običajno, je dolgočasno. 

  • Klasični tip: Kaj norega in nenavadnega? Ne, hvala. Takšen tip ženske obožuje moderno in elegantno podobo, zato bo v ospredju brezčasna pričeska, lahko tudi s francoskim šarmom. Najboljša izbira: Francoski paž ali nekoliko daljši paž. Lahko pa bi si omislila tudi pričesko z daljšimi lasmi, spetimi v čop, in z veliko pentljo.

 

  • Pustolovski tip: Za tak tip ženske je značilno, da rada eksperimentira. Včasih je rdečelasa, včasih rjavolasa, nato pa zelo prepričljiva blondinka. Njena naravna barva? Kdo ve! Dva barvna trenda, ki ju morda še ni preizkusila: Razigrana rožnata in bledo modra.
Odkrijte: