trend-hair-color-brown-2
Barva las | Trendovska rjava barva

Hladni odtenki rjave – Cool browns

Rjava barva las deluje zapeljivo, žametno in razkošno. Hladni odtenki rjave iz družine Cool browns ponujajo vse od svetlo rjavih tonov do temne čokolade, ledene kave in čudovitega odtenka cappuccina.

Rjava barva las vzbuja različne asociacije. Pri tem pogosto pomislimo na dišeč in opojen kavni napitek na tisoč in en način, bodisi da je to espresso, mocca ali cappuccino in še bi lahko naštevali. Pri odtenkih rjave pomislimo tudi na zemljo, drevesa in les ter jesensko listje v tisočerih barvnih odtenkih. Tisti bolj sladkosnedi zagotovo pomislijo še na sladko kraljestvo čokoladnih dobrot, vse od mlečne čokolade do nežnih cimetovih zvezdic in karamelnih bombonov, ki razvajajo naša čutila s prefinjenimi okusi in čudovitimi barvami.

Kadar si pričaramo rjavo barvo las, imamo v mislih predvsem bogato raznolikost, eleganco in čudovit videz bogatih barvnih nians in številnih odtenkov.

Armin Morbach ima od vseh barvnih odtenkov najrajši rjavo v odtenku cappuccina. "Ta prefinjeni odtenek rjave med drugim združuje pepelnato blond nianso, celotna barvna kompozicija pa deluje zelo bogato in razkošno," pojasnjuje Schwarzkopfov strokovnjak.

Preplet rjavih odtenkov je zelo subtilen in opazen šele na drugi pogled, če se lahko tako izrazimo. Prav zaradi te svoje posebne lastnosti in skritega dejavnika presenečenja so odtenki rjave tako zelo posebni.

Rjava barva deluje povsem običajno in obenem zelo ekstravagantno in elegantno. Sveže pobarvani lasje imajo čudovit hladen lesk, ki deluje zelo prisrčno in zapeljivo, s tem pa ustvari edinstven kontrasten učinek. S pravilno nego bo rjava barva še lepše prišla do izraza, vaši lasje pa bodo negovani od korenin do konic.

Najlepše pričeske za hladne odtenke rjave

Najbolj primerne pričeske za rjavo barvo las so povsem enostavne in naravne, kot so na primer nizko spete fige ali lahkotni kodri v stilu undone, kar lahko vidimo tudi pri manekenkah na sliki zgoraj. Pri gladkih laseh se celotna pozornost usmeri predvsem na barvo las, medtem ko valoviti in rahlo kodrasti lasje zaradi svoje razgibane oblike ustvarijo zanimiv preplet s tisočerimi svetlobnimi odsevi in zanimivimi barvnimi učinki.

V videoposnetku vam bo Schwarzkopfov strokovnjak Armin Morbach predstavil, kako se lahko spremenite v zapeljivo rjavolasko z očarljivimi kodri.

Video: Kako ustvariti naravne kodre