trend-hair-color-brown-2
Barva las | Trendovska rjava barva

Trendovske barve za lase v zimskem času: Odtenki rjave

Sprememba letnega časa prinaša svež veter v naše lase – v obliki hladnih odtenkov rjave barve. In ti se ob tem predstavljajo v vsem svojem bogatem razkošju, vse od pepelnato rjave, svetlo rjave do črnorjave s srebrnim odsevom. Tako se za vsakogar najde nekaj. Zagotavljamo vam, da vas bodo čudovite hladne barve prevzele! 

Rjava barva las je veliko bolj raznolika in pestra, kot marsikdo meni. Bogato razkošje različnih rjavih odtenkov deluje povsem naravno, obenem pa elegantno, zadržano in kljub temu zelo vznemirljivo. Zaradi neskončnega števila različnih odtenkov, barvnih odsevov in širokega razpona svetlih in temnih nians rjava barva nikoli ni samo ''rjava''. Pomislimo na opojno kavo, ki nas navdušuje s številnimi različicami – espresso, mocca, cappuccino in še bi lahko naštevali. Poznamo še odtenke zemeljskih barv, različnih vrst lesa in jesenskega listja. Ob tem ne smemo pozabiti niti na čokolado, karamelne bombone ali cimetove zvezdice… Kaj bi bilo po vašem okusu? Schwarzkopfov strokovnjak za lase na primer obožuje cappuccino. ''To je nekoliko temnejši odtenek rjave z odtenki pepelnato blond, ki deluje intenzivno in bogato.'' Armin Morbach tega odtenka vsekakor ni izbral naključno, hladni cappuccino velja namreč za modno zapoved. 

Hladni odtenki rjave, ki bodo poskrbeli za povišano temperaturo! V galeriji vam predstavljamo izbor najlepših.

Zimske trendovske barve: Hladni odtenki rjave

Hairdos for Cool Brown Hues

Hladni odtenki rjave pridejo najlepše do izraza v kombinaciji s preprostimi pričeskami, ki delujejo povsem naravno. Omislite si lahko lahkotno, razigrano figo, ki jo ustvarite globoko na zatilju, ali pa ustvarite skuštrano pričesko z mehkimi kodri. Če imate gladke lase, je v središču pozornosti barva las. Z valovitimi kodri pa boste poskrbeli za razgibanost in razigranost, barva bo zato prišla še bolj do izraza, saj se svetloba različno lomi, lasje pa se zato toliko bolj lesketajo. 

Nasvet za izrazit lesk: Sveže barvani rjavi lasje zagotavljajo intenziven lesk. S pravilno nego bodo lasje dobili vse potrebne učinkovine in bodo zablesteli v vsej svoji lepoti.