light-brown
Barva las | Trendovska rjava barva

Trendovska barva za leto 2012 je svetlo rjava

Svetlo rjava barva je navdušila številne zvezdnice, med njimi tudi filmsko igralko Sofío Vergara, ki se je odločila za čudovit barvni odtenek zlatorjave. Pokazali vam bomo, kako zapeljiva je lahko rjava barva in koliko različnih nians ponuja.

Nougat, espresso, café latte – odtenki rjave barve so raznovrstni, zato boste v široki paleti zagotovo našli pravi barvni odtenek zase. Ena najbolj priljubljenih rjavih barvnih nians je zlatorjava, ki deluje zelo naravno in hkrati zelo zapeljivo. Lasje delujejo zelo ženstveno, kot da bi jih poljubilo sonce. S takšno barvo se boste lesketali v soncu in privabili številne poglede občudovanja. To je zagotovo barvna niansa, ki lahko postane vaša najljubša.

Komu pristaja rjava barva las?

Zlatorjava deluje zelo toplo in odlično pristaja temnejšemu tenu kože. Ta barvni odtenek vam bo odlično pristajal, če je vaša koža nekoliko bolj olivna ali temnejša z nianso rumene ali zlate. Če je vaša koža nekoliko bolj rožnata, vam svetlo rjave barve z nianso zlate ne priporočamo.

Popolna stilska podoba za svetlo rjavo barvo las

Svetlo rjava barva las z nianso zlate je zelo primerna za pričeske, ki so nekoliko bolj dekliške ali ženstvene in delujejo bolj mehko – bodisi da je to spletena pričeska ali pričeska v stilu pixie ali shag. Svetlo rjava barva čudovito poudari valovite in kodraste lase ter pričara volumen.

Popoln make-up za svetlo rjavo barvo las

Če se odločite za svetlo rjavo barvo las, morate temu prilagoditi tudi izbiro make-upa. Senčilo za veke v toplih niansah rjave, marelične in rožnate bo lepo pristajalo k zlatorjavi barvi las. Rdečilo za ustnice naj bo v tem primeru v rožnatih ali v nekoliko bolj rjavih odtenkih. Če želite izstopati, si lahko omislite živo rdečo barvo za ustnice. V tem primeru mora biti preostali make-up nekoliko bolj umirjen.

Omislite si svetlo rjavo barvo las

Če želite, da bi imeli rjavi lasje več leska, vam priporočamo barvni preliv. Barva se v tem primeru počasi izpere oziroma zbledi. Obstojnost traja do 15 umivanj s šamponom. Če so vaši lasje blond in si želite zlatorjave barvne nianse, vam svetujemo intenzivno toniranje, ki je obstojno do 24 umivanj las, ali trajno barvanje las. Da bi barvna niansa ohranila čim daljšo svežino, vam priporočamo uporabo posebnih negovalnih izdelkov za barvane lase.

V galeriji vam bomo predstavili zvezdnice, ki so se odločile za zlatorjavo barvno nianso.

Zvezdnice, ki so se odločila za zlatorjavo barvo las