trend-color-brown
Barva las | Trendovska rjava barva

Rjavi lasje – preprosto čudoviti

Rjava barva, še zlasti brez rdečega pigmenta, je dolgo veljala za odlično prekrivno barvo. V letu 2011 se je to spremenilo, pojavili so se novi naravni toni za rjave lase in tako rjava ponovno postaja kraljevska barva.

Pucci, Chloé in Max Mara – to je samo nekaj znanih modnih znamk, pri katerih lahko vedno znova občudujemo naravne, dolge, mehko padajoče in živahne lase v čudovitih rjavih odtenkih. Medtem ko so odtenki blond barve včasih bolj popularni, drugič manj, je priljubljenost rjavih las konstantna.

Rjavi lasje so zelo priljubljeni zaradi široke palete naravnih barvnih tonov, ki obsegajo vse od sandalovine do temne čokoladne rjave pa tudi odtenke, ki mejijo s temno blond. Tu so še odtenki rjave barve z rdečim barvnim pigmentom ali svetlejšimi prameni. Leta 2010 je bila zelo popularna izprana peščena niansa, pri čemer gre za mešanico blond in rjave barve, tako da je kombinacija dobila vzdevek blonet.

Trendi pričesk za pomlad 2011 niso tako zelo kontrastni. Rjava in blond barva se med seboj harmonično prepletata v skorajda eno samo barvo z visokim leskom in čudovito igro svetlobe.

Rjavi lasje pri zvezdnicah