trend-hair-color-brown-favorites
Barva las | Trendovska rjava barva

Trendovska barva: Svetlo rjava, ki jo je poljubilo sonce, in temnejša rjava z občutkom žameta

Na Milanskem tednu mode konec februarja smo lahko videli nove pričeske za jesen/zimo 2013/2014. Pri tem smo opazili zanimivo trendovsko barvo, ki se je na italijanskih modnih brveh predstavila v velikem slogu in nas osupnila z najrazličnejšimi niansami in zanimivimi pričeskami. Predstavljamo vam svetlo rjavo s poljubom sonca in nekoliko temnejšo s pridihom žameta.

Rjava ni samo rjava, kar lahko opazimo tudi na sliki zgoraj. Tega se zagotovo zaveda vsaka ženska, ki si želi omisliti rjavo barvo las, saj je paleta različnih odtenkov izjemno široka. Izbirate lahko od rjave v odtenku espresso pa vse do karamelne, pri čemer ima vsak odtenek svoj šarm. Na Milanskem tednu mode sta bili v ospredju dve niansi: svetlo rjava s poljubom sonca in temnejša z dotikom žameta.

Trendovska barva: Rjava, ki spominja na poljub sonca, rjava z dotikom žameta ali morda oboje v kombinaciji

Razlike se velikokrat opazijo šele ob primerjavi. Kaj ima določena barva, česar druga nima? Sončna svetlo rjava je v primerjavi z žametno rjavo nekoliko svetlejša in bolj topla, zaradi česar v kombinaciji z bledo poltjo ne ustvari preveč izrazitega kontrasta. Odlično pristaja k črnim oblačilom in je zelo primerna za nežne romantične pričeske, kot so spletene kreacije, mehki kodri in moderne pričeske v stilu undone.

Žametna rjava deluje nekoliko bolj zrelo in žlahtno. Izraziti stilski detajli, kot so na primer kodri in spletene kitke, ter drugi ornamenti so manj opazni, kar pa ne pomeni, da si tega ne smete privoščiti. To bi lahko bil kvečjemu argument za sončno rjavo, če se ne bi mogli odločiti med obema odtenkoma.

Seveda lahko kombiniramo tudi obe niansi (glej galerijo). Zanimiva pričeska v stilu ombre z dvema barvnima niansama v kombinaciji s temnejšim lasiščem in svetlejšimi konicami (lahko seveda tudi nasprotno) deluje zelo naravno in obenem trendovsko.

V galeriji vam bomo predstavili zanimive pričeske za jesen/zimo 2013/2014 v novih trendovskih barvah.

Trendovske pričeske iz Milana v čudovitih niansah rjave