trend-color-hair-strawberry-blond
Barva las | Trendovska jagodno blond

Trendovska barva: Jagodna blond

Jagodna blond deluje toplo, čutno in zapeljivo, kot bi jo poljubilo sonce. To je eden najlepših blond odtenkov za vroče poletje, s katerim boste v središču pozornosti in občudovanja, kar lahko vidimo tudi pri ljubki Belli Thorne. V nadaljevanju vam bomo povedali, kako ustvariti takšno barvo in pri katerih pričeskah je najlepše izrazna.

Črna, rjava in blond – nekatere barve za lase so na prvi pogled zelo prepoznavne in izrazite, obstajajo pa barvni odtenki, ki združujejo preplet zanimivih nians, ki svojo čarobnost odkrijejo šele na ''drugi pogled''. Takšna je tudi jagodna blond – ne blond ne rdeča, a vendar čarobna kombinacija obeh. Prav zato je nekaj posebnega, zato jo modni navdušenci preprosto obožujejo. Blond lasje z odtenkom rdeče, z bleščečim leskom in s ''priokusom jagod'' so v letošnjem poletju nova modna zapoved!

Jagodna blond: Komu takšen odtenek najbolje pristaja?

Čeprav smo odtenek poimenovali jagodna blond, pa vendarle blond v tej besedni zvezi nekoliko vara, saj se barvni odtenek bolj nagiba k trendovskim rdečim odtenkom, četudi v nežnejših tonih. To je popolna izbira za vse, ki imajo svetlo polt ter obožujejo tople in nežne barve.

Jagodna blond: K čemu najbolje pristaja?

Bodisi da je to živo rdeča obleka, roza majčka ali decenten roza pulover – jagodna blond se odlično kombinira z najrazličnejšimi barvnimi odtenki. Deluje mladostno, sveže in razigrano. Z nevpadljivimi barvami boste nežno jagodno blond še bolj poudarili in tako poskrbeli za eleganten videz s posebno noto. Veliko možnosti imate tudi pri izbiri make-upa. Lahko si omislite povsem naravne odtenke, za tiste bolj drzne bodo primerne izrazite in živahne barve. Lepo bodo prišle do izraza zadimljene oči. Dovoljeno je tako rekoč vse, odvisno od priložnosti.

Jagodna blond: Najboljši barvni rezultati

Barvni rezultat je odvisen predvsem od vaše naravne barve. Če jagodna blond ni svetlejša od vaše naravne barve, boste dosegli najboljše rezultate. Če pa so vaši lasje po naravi nekoliko temnejši, barve morda ne bodo tako zelo intenzivne. 

Popolna nega za jagodno blond barvo las

Lasje morajo imeti izrazit lesk. Samo v tem primeru bo jagodna blond prišla resnično do izraza. Za visok lesk, kot od sonca obsijan, je potrebna specifična nega za določen tip las. Jagodna blond je pravzaprav odtenek blond z rdečim odsevom, zato bodo zelo primerni izdelki za blond barvo.
V galeriji vam bomo predstavili pričeske ljubke Belle Thorne, pri katerih je nežen barvni odtenek še posebno lep.

Trendovski odtenek jagodne blond