Lasje v odtenku champagne brond
Barva las | Rjavi lasje

Champagne brond: Trendovska barva, ki zasije tudi jeseni in pozimi

Novi barvni trend za lase champagne brond združuje več različnih odtenkov. Rezultat? Izjemno sijoča in povsem naravna barva. Prav zato je ta odtenek blond kot ustvarjen za hladnejše dni – in vse plavolaske, ki si želijo majhne, vendar ne preveč opazne spremembe. 

Poletje lahko traja in traja – vsaj v vaših laseh. Spoznajte barvni odtenek, ki se blešči skoraj kot sonce. Predstavljamo vam champagne brond, ki združuje kombinacijo rjavih in blond odtenkov. Ta sijoča (sončna) barva je popolna izbira za zimski čas. Najlepše pride do izraza na temnejši blond osnovi. Razkrili vam bomo skrivnosti champagne brond in vam povedali, kaj je zanj značilno.

Barvni odtenek champagne brond: Kako ga ustvarimo

Ženska z odtenkom champagne brond

Sijoči lasje v stilu champagne brond bodo zasenčili tudi jesensko sonce

Champagne brond predstavlja kombinacijo rjavih in blond odtenkov (natančneje prelivanje in prepletanje pramenov v odtenkih svetlo rjave in ledeno blond). Na ta način se ustvari edinstven lesk, ki je za ta trend najbolj značilen in po čemer se loči od ostalih odtenkov blond. Kombinacija svetlejših in temnejših nians ustvari pestro raznolikost in igrivost. Za odtenek champagne brond je zelo pomembno ravnovesje. Pomembna je enakomerna razporeditev toplih in hladnih odtenkov, kar pričara sijoč lesk in vnese harmonijo.

Za katere ženske je primeren odtenek champagne brond?

Ženska z očali in lasmi v odtenku champagne brond

Barvni odtenek champagne brond lepo pristaja temnejši blond

Ta trendovski barvni odtenek najlepše pristaja naravnim svetlolaskam. Ustvarjen je za ženske, ki želijo doseči naraven videz. Novi trend je primeren tudi za ženske z naravno blond barvo, saj deluje pristno in živahno.

Če si omislite champagne brond, morate lasem nameniti dodatno nego. Priporočamo vam uporabo izdelkov, ki so namenjeni posebej za nego pobarvanih las. Lepotna rutina med drugim vključuje redno uporabo negovalne maske (uporabite jo približno dvakrat tedensko). Da bodo vaši lasje ostali gladki in sijoči, na preostalo dolžino las nanesite nekaj kapljic dragocenega negovalnega olja, lasišče pri tem izpustite.

Nasvet: Če želite doseči champagne brond, ni treba, da lase popolnoma pobarvate že ob prvem obisku frizerskega salona, temveč lahko to storite postopoma. Tako bodo lasje nežno posvetljeni, končni rezultat pa bo še bolj naraven videz.


Si želite imeti živahen blond odtenek? Posvetujte se s frizerskimi mojstri Schwarzkopf Professional, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.