Ženska s pepelnato rjavo barvo las
Barva las | Rjavi lasje

Barvni trend za rjavolaske: Predstavljamo vam odtenek pepelnato rjava

Odtenek pepelnato rjava z naravnim videzom je v letu 2018 povsem v ospredju. To je popolna izbira za vse tiste, ki ne želijo prepogosto barvati las. Vas zanima zakaj? V nadaljevanju vam bomo povedali vse, kar morate vedeti o tem trendu, vključno z navodili za barvanje.

V letu 2018 je v ospredju naraven videz. To velja tudi za trendovsko barvo za lase, ki je prav tako umirjena in nekoliko zadržana. Ravno ob pravem času: Čeprav obožujemo mavrične barve in pastelne odtenke, moramo priznati, da ti stili zahtevajo redno barvanje las. Po drugi strani barve za lase, ki ustvarijo naraven videz, zahtevajo veliko manj dela. Predstavljamo vam trendovsko rjavo barvo, ki nam je trenutno zelo všeč: Pepelnato rjava. V nadaljevanju se boste lahko prepričali, da nikakor ni dolgočasna ali monotona.

Odkrijte trendovsko pepelnato rjavo barvo las

Pepelnato rjava je nekoliko bolj matirana, a nadvse privlačna barva za lase. Še posebno je ta odtenek primeren za ženske s temnejšo blond, svetlo rjavo ali srednje rjavo barvo las. Da barva ne bo delovala dolgočasno, lahko izberete različne tehnike barvanja. Pepelnato rjavo si lahko omislite po celotnih laseh, ali pa uporabite različne kreativne tehnike barvanja, s katerimi lahko dosežete povsem naraven videz. S priljubljeno tehniko balayage barvo nanesete s čopičem, s čimer vnesete prav posebno naravno noto. Če želite poskrbeti za malo razgibanosti pri trenutni barvi las, si lahko omislite samo nekaj posameznih pramenov v odtenku pepelnato rjava.

Ženska s pepelnato rjavo barvo las in svetlejšimi prameni

Nadvse elegantno: Pepelnato rjava s svetlejšimi prameni

Zelo priljubljeni so tudi odtenki pepelnato rjave, ki se nežno prelivajo. Takšen subtilni barvni prehod lahko povsem enostavno dosežete s tehniko ombré. Za ta stil je značilen opazen kontrast, saj so lasje na lasišču temnejši, na konicah pa svetlejši. Ta različica je primerna predvsem za ženske, ki imajo posvetljene lase, medtem ko je njihova naravna barva las nekoliko temnejša. Konice tako ostanejo svetlejše, lasišče pa je pepelnato rjave barve. Če se barva izpere, ali pri narastku, se to dejansko ne opazi, zato tudi ni potrebno pogosto barvanje.

 

Pomemben napotek: Po barvanju uporabite posebno serijo izdelkov za nego pobarvanih las. Čeprav je pepelnato rjava matirana, ne pride lepo do izraza na laseh, ki so brez življenjske energije in leska. Izberite šampon, regenerator in negovalno masko za pobarvane lase, saj boste s tem poskrbeli za ustrezno in po meri ukrojeno nego.
 

Ali vam bo pristajala pepelnato rjava?

Ženska z lasmi v odtenku pepelnato rjava, ki je primeren za osnovno temno blond barvo las

Naravno elegantno: Trendovski odtenek pepelnato rjava je primeren za ženske z osnovno temno blond barvo las

Barvni trend pepelnato rjava je predvsem primeren za ženske s hladnejšim tenom kože. Takšnemu tipu žensk na splošno pristaja stil v celoti pobarvanih las. Ženske s toplejšim tenom kože si lahko omislijo posamezne pramene v odtenku pepelnato rjava.

 

Dobra novica: Frizerski mojster lahko z različnimi odtenki rjave ustvari pepelnato rjavo, ki bo najlepše pristajala vašemu tenu kože. Tako lahko na osnovni srednje rjavi barvi las ustvari različne pramene v hladnejših rjavih odtenkih, ki vam bodo pričarali pepelnato rjavo s sivkastim matiranim videzom.