hairstyles-for-gray-hair
Barva las | Naravna barva las

Pričeske za sive lase

Nežni kodri, elegantna figa, kratko postrižena pričeska in še bi lahko naštevali. Paleta pričesk za sivo barvo las je zelo široka, zato je izbira toliko bolj pestra. V nadaljevanju vam predstavljamo izbor najlepših, ki bo zagotovo navdušil tudi vas. Ameriška igralka Glenn Close in večno mladostna manekenka Carmen Dell‘Orefice vas bosta povsem očarali!

Če si ogledamo številne slavne zvezdnice, kot na primer filmsko igralko Glenn Close ali pa uspešno manekenko Carmen Dell‘Orefice, ki sta nas vsekakor navdušili s popolno in stilsko dovršeno podobo, se lahko upravičeno vprašamo, zakaj se toliko žensk brani sive barve las. Zagotavljamo vam, da siva s pravilno izbiro pričeske deluje zelo trendovsko in zapeljivo.

Siva barva las se pojavlja v številnih odtenkih in niansah, od sive z odtenkom blond, srebrno sive ali temno sive. S pravo izbiro pričeske boste preprosto zažareli.

Siva z odtenkom rumene ali blond: Za sive lase z blond podtonom so primerne predvsem nežne in lahkotne pričeske z mehkimi linijami, na primer fen pričeska (kot to lahko vidimo pri Carmen Dell‘Orefice v galeriji), pa tudi živahne in stilsko dovršene pričeske v stilu sleek-bob.

Srebrna ali siva z odtenkom bledo vijoličaste: Za ta nekoliko bolj hladen odtenek sive so najbolj primerne preproste in eksaktno postrižene pričeske, kot na primer elegantna figa v stilu sleek-look ali pa pričeska v stilu boba. Zelo primerne so tudi stroge linije v stilu geo-cut, ki so kot ustvarjene za enakomerno osivele lase z nekoliko bolj hladno noto.

Temno siva: K temnejšim odtenkom sive odlično pristajajo kratke pričeske in stilske pričeske s strogimi linijami ter izrazitimi oblikami (geo cut).

Pričeske za sive lase: Nasveti za stilsko oblikovanje

Rezultat in učinek posameznih stilskih trendov lahko določite z uporabo različnih izdelkov za nego las. Tako bodo kodri veliko bolj živahni in elastični, če boste uporabili peno za kodraste lase. Če pa si želite povsem ravne lase, lahko uporabite sprej za ravnanje, ki bo zagotovil povsem gladke in svilnate lase za več dni. Puder za večji volumen bo poskrbel za čudovito razkošje in izrazito strukturo. Zelo zanimive so tudi pričeske z mat učinkom, ki jih zlahka ustvarite s posebno mat pasto. Odločite pa se lahko tudi za visok lesk in v ta namen uporabite lak za lesk ali vosek. 

Pričeske za sive lase