Barva las | Izbira barve za lase

Predstavljamo vam revolucionarno novost: Barve za lase, ki omogočajo večkratno uporabo

Vsakdo ima svojo najljubšo barvo las, ki se je ne more naveličati. Bodisi da je to temna blond, čokoladna rjava, morda češnja ali elegantna črna. Ne glede na to, katera je vaša najljubša barva, na tržišču obstajajo popolne barve za večkratno uporabo, ki vam lahko pričarajo osupljive nianse po vaših željah.

Inovacije in novosti, ki poenostavijo barvanje las, so vselej zelo dobrodošle. To je nekaj, česar si zagotovo želijo vse ženske. Takšna je tudi majhna steklenička s čudežno barvno peno in dozirnikom, ki zagotovi natančno odmerjanje barvne pene. Poleg tega je pena zelo konsistentna in omogoča eksakten nanos – brez neprijetnega kapljanja. Inovativno barvo za lase preprosto shranite do naslednje uporabe. Smo vzbudili vašo radovednost? Naj vas razveselimo z dejstvom, da takšna čudežna barvna pena dejansko obstaja na tržišču, zato jo lahko z veseljem preizkusite.

Nove barve za lase za večkratno uporabo

Nove barve za lase za večkratno uporabo se razlikujejo od drugih tovrstnih izdelkov, ki ponavadi združujejo različne komponente (razvijalec in barvna krema) in jih je treba pred uporabo dobro pretresti oziroma premešati. Pri novi koloraciji se obe komponenti nahajata v dveh ločenih stekleničkah, ki sta pod pritiskom in medsebojno povezani z razpršilnikom. S pritiskom na dozirnik se sprosti potrebna količina barvne pene, ki jo je treba nanesti na lasišče. V primerjavi s klasično metodo pri tej inovativni obliki ni odvečnih ostankov, ki bi jih bilo treba odstraniti.

Nove barve za lase so primerne za barvanje celotnega lasišča, za barvanje narastka (pri dolžini las do ramen), lahko pa se uporabijo tudi za prekrivanje narastka (za šest aplikacij). Če imate kratke lase ali pa želite pobarvati samo manjše predele, je barvna pena za večkratno uporabo idealna rešitev, ki zagotavlja odlične rezultate.