hair-color-medium-blond
Barva las | Blond lasje

Srednje blond barva las s svetlimi prameni

Predstavljamo vam trendovsko barvo las, ki smo jo ponovno odkrili. To je srednje blond s svetlimi prameni, bodisi v stilu two-tone, kjer se prepletata dva različna barvna odtenka, ali s svetlimi prameni. Kombinacija med karamelno in blond deluje zelo naravno in odlično pride do izraza pri številnih pričeskah. Nekaj najlepših s stilskimi navodili vam predstavljamo v galeriji.

Srednje blond je počasi, a zanesljivo osvojila srca številnih zvezdnic. Naravni odtenek blond deluje na prvi pogled zelo zadržano, vendar ponuja veliko prostora za stilsko oblikovanje in izbiro make-upa. Še posebno lepo pride do izraza v kombinaciji dveh različnih odtenkov ali s svetlimi prameni, ki ustvarijo zanimive svetlobne odseve v odtenkih zlate in karamelne. Srednje blond barva las se odlično poda k različnim tipom kože. Vaša polt bo zažarela, vi pa se boste počutili izjemno. Srednje blond je kot barva zelo preprosta in deluje povsem naravno, vendar ima izjemen učinek.

Najlepše pride do izraza v kombinaciji s preprostimi pričeskami, ki ne zahtevajo zamudnega oblikovanja. Lahko si omislite razigrano kratko pričesko, bob, beach waves ali elegantno visoko speto pričesko, ki bodo z očarljivim odtenkom nežne blond lepo prišle do izraza, obenem pa bodo delovale zelo elegantno.

Srednja blond: Pričeska v stilu Kate Mara

Kate Mara si je omislila daljši bob, ki šteje med klasične pričeske in vselej deluje suvereno in elegantno. To je pričeska, ki pristaja skorajda vsem barvam in strukturam. Kate Mara (na sliki zgoraj) si je omislila kodrasto različico s srednje blond barvo v kombinaciji s trendovskim two-tonom, pri katerem se prepletata dva kontrastna barvna odtenka. Lasje so na lasišču nekoliko temnejši in gladko počesani, medtem ko so na preostali dolžini svetlejši. Zanimiv barvni preplet vnaša razgibano strukturo in deluje zelo moderno. 

Stilsko oblikovanje

1. Na vlažne lase nanesite nekaj solnega spreja, nato jih osušite tako, da jih vržete preko glave. Priporočamo vam, da uporabite bučko za sušenje, s čimer boste oblikovali razgibane in mehke kodre.

2. Sedaj vzemite likalnik za lase in nežno oblikujte posamezne pramene, s čimer boste ustvarili zanimivo konstelacijo rahlo valovitih las.

3. Pričesko utrdite z lakom za lase, ki bo poskrbel za obstojnost in visok lesk.

V galeriji vam predstavljamo trendovske pričeske za srednje blond barvo las, zaupali vam bomo tudi nekaj koristnih stilskih navodil. 

Zvezdnice, ki so se odločile za odtenek srednje blond