Ženska s pobarvanimi lasmi
Barva las | Barvanje

Barvanje las je zdaj še enostavnejše: Barvni gel

Barvanje las doma je že zdaj precej enostavno. Predstavljamo pa novost, ki postopek še poenostavi: Barvni gel. V nadaljevanju boste izvedeli, kaj je značilno za to novo barvo za lase.

Če si želite pobarvati lase, vam ni treba obiskati frizerskega salona, saj lahko z novimi barvami za lase za domačo uporabo tudi sami dosežete enak rezultat. Vsake toliko časa pridejo na trg novi izdelki, ki poenostavijo postopek. Sem spadajo na primer barve za lase v obliki pene, ki so zelo preproste za uporabo, saj jih nanesemo kot šampon. Najnovejša pridobitev pa so barve v obliki gela. #Pure Color zagotavlja enostavno nanašanje, ne kaplja in obenem neguje lase.

V nadaljevanju boste izvedeli, kako deluje.

Enostaven nanos, vključena nega: Barvni gel #PureColor

Kaktus

Zaradi teksture je nanašanje barvnega gela enostavno – tudi za popolne začetnike, saj ne potrebujete nobenih izkušenj z barvanjem las doma. Barva v gelu se ne peni in ne kaplja, zato bodo vaša oblačila in tudi kopalnica ostali čisti, sestavine pa se bodo lepo zmešale.

Nasmejana ženska s sijočimi lasmi

Rezultat pri barvanju z gelom: Sijoči lasje do konic!

Ne samo, da so barvni geli enostavni za uporabo, poleg tega dodatno negujejo vaše lase, kar je še posebej koristno za poškodovane lase. To omogoča tehnologija Aquaxyl, s pomočjo katere se lahko vodne molekule vežejo in ohranijo v laseh, kar zagotavlja lasem dodatno vlažnost in hidratacijo. Sestavine, kot sta aloe vera in izvleček kaktusa, imajo podoben učinek in zagotavljajo zdrav lesk. Poleg vsega pa so barvni geli Schwarzkopf tudi trajna barva za lase, ki se ohrani dalj časa. Pri prvih nekaj umivanjih se sicer lahko zgodi (kot pri vseh ostalih barvah), da se izpere manjša količina pigmentov.

Nasveti za domačo uporabo barvnega gela

Zdaj veste, kako deluje barvni gel. Predstavljamo vam še nekaj nasvetov, s katerimi bo postopek še lažji:

 

  • Pred barvanjem si pripravite naslednje pripomočke: Krtačo, sponke za lase (še posebej pri daljših laseh boste lahko z njimi pritrdili posamezne pramene, da vam ne bodo v napoto) in brisačo. Priporočamo vam, da oblečete staro majico – če barva pristane drugje kot na laseh.

  • Najprej preberite navodila za uporabo, ki so priložena embalaži. Nadenite si rokavice in zmešajte posamezne sestavine, kot je opisano v navodilih.

  • Barve ne nanašajte na sveže umite lase. Tako bodo lasje obdani z zaščitnim slojem, ki jih varuje pred poškodbami.

  • Čas delovanja začnite odštevati po nanosu barve. Ker barvni gel ne kaplja, vam v tem času ni treba sedeti na robu kadi v kopalnici, temveč se lahko prosto gibljete in počnete kaj drugega!

  • Po izpiranju barve z las uporabite priloženi negovalni regenerator, ki bo barvo zaprl v notranjost lasne strukture, lasje pa bodo imeli dodaten lesk.