Schwarzkopf Trendovski videz

Najlepše stilske pričeske na rdečih preprogah

Ogledali smo si stilske pričeske na rdečih preprogah in za vas pripravili kolekcijo najbolj glamuroznih zvezdniških pričesk za kratke, srednje dolge in dolge lase. V vodniku za pričeske vam bomo zaupali, kako si boste tudi vi doma ustvarili čisto svojo zvezdniško pričesko, ne da bi za to bilo potrebno veliko truda.

 • Blišč, glamur in soj žarometov. Ko zvezdnice pozirajo na javnih nastopih pred številnimi kamerami in svojimi oboževalci, na koncu šteje samo eno: čim večje število uspešnih in zanimivih fotografij s čim lepšo podobo zvezdnic. Stilsko urejena in brezhibna pričeska je pri tem zagotovo eden izmed ključnih dejavnikov. Najpomembnejši spremljevalec na filmskih premierah, gala prireditvah in podelitvah nagrad je tako za mnoge zvezdnice poleg njihovih življenjskih partnerjev spremstvo stilistov, ki so vselej na voljo in pripravljeni, da s svojimi številnimi pripomočki, kamor spadajo lak za lase, glavnik in vrsta drugih lepotnih izdelkov, hitro odpravijo manjše nezgode in lepotne pomanjkljivosti, bodisi da je treba popraviti kakšen pramen ali ukrotiti leteče lase.

 • Za vašo zvezdniško pričesko

  Stilsko oblikovanje pričeske za velike dogodke je zagotovo povezano z velikim trudom, vendar je rezultat, ki se odraža kot popolna pričeska na številnih fotografijah, ki obkrožijo ves svet, več kot odlična nagrada. Ne glede na to, ali gre za razigrani poni v stilu Reese Witherspoon ali gladko pričesko v stilu ''sleek look'', ki jo ima igralka Gwyneth Paltrow, ali pa romantične kodre Rosie Huntington-Whiteleys – pričeske zvezdnic so v središču pozornosti in zahtevajo visok faktor glamurja. Čeprav takšne pričeske vzbujajo občutek, da se zanje porabi veliko časa in napora ter zahtevnih tehnik oblikovanja las, ni vedno tako. Večina pričesk se lahko oblikuje zelo preprosto.

  Ali se vam zdi to preveč enostavno? Potem vas vabimo, da si ogledate galerijo zvezdniških pričesk. Pričesko, kot jo imajo Carey Mulligan, Reese Witherspoon in številne druge zvezdnice, boste z našo pomočjo zlahka oblikovali tudi vi. To vam lahko zagotovimo.

 • Spletne povezave

  Čudoviti modni dodatki za lase >> redwood-fashion.com

  Oblačila za vašo zvezdniško pričesko >> margitbrandtstore.com