Schwarzkopf Trendovski videz

Zvezdniške pričeske: Zvezdnice, ki nas navdušujejo

Zvezdniške pričeske
Filmska igralka Julianne Hough (levo) in pevka Alicia Keys (desno) z izvirnimi trendovskimi pričeskami: Julianne ima pričesko v kombinaciji zavitkov, kolutkov in banane, Alicia pa si je omislila glamurozno spleteno kito na vrhu lasišča
© Getty Images

Predstavljamo vam zvezdnice, ki nas vedno znova presenetijo z novimi pričeskami in ob tem postavljajo zanimive modne trende. V mislih imamo številne svetovno znane pevke, kot je na primer Alicia Keys, pa filmske igralke, kot je Julianne Hough, pa tudi številne manekenke, med drugim tudi Heidi Klum. V nadaljevanju vam bomo predstavili zanimive in nekoliko drugačne pričeske, ki vas bodo navdušile, tako da jih boste morda želeli preizkusiti sami. Poleg tega vam bomo podali koristne nasvete za povsem preprosto stilsko oblikovanje

 • Slavne zvezdnice iz sveta filma in glasbe srečujemo vsakodnevno. Bodisi da so to razprodani koncerti, zanimivi glasbeni nastopi ali pa reklamni oglasi na televiziji, veliki oglasni plakati ali filmi. Poleg tega so zvezdnice zelo zaželene gostje številnih gala prireditev, premier, intervjujev in fotoseans. Vseskozi v soju žarometov in bliskavice fotografskih aparatov. Toda zvezdnice se od drugih ne ločijo zgolj zaradi svoje pojavnosti in karizme, temveč zaradi stilske prepričljivosti in občutka za (prihodnje) trende. Številne zvezdnice ne navdušujejo samo zaradi svojega karizmatičnega nastopa in številnih talentov, ampak tudi zaradi svoje popolne stilske podobe. Pri tem vedno znova presenečajo z novimi pričeskami in izvirnimi stilskimi podobami. Številne zvezdnice tako veljajo za modne ikone in stilske vzornice.

  Pri pričeskah moramo tukaj vsekakor omeniti francosko igralko Marion Cotillard in ameriško filmsko igralko Julianne Hough, navdušila nas je tudi soul diva Alicia Keys. Seveda pa ne smemo pozabiti niti na Heidi Klum in vselej stilsko drzno Katy Perry.

 • Zvezdniške pričeske: Osupljiv videz z majhnimi dodatki

 • Največkrat za osupljiv videz potrebujemo samo drobno malenkost. To velja tudi za stilsko oblikovanje pričesk. Zadošča, če pri banani na stran počesane lase ne počešemo strogo nazaj, temveč jih razdelimo na tri pramene ter jih zavijemo in zasukamo, nato pa jih oblikujemo v visoko speto pričesko, kot je to naredila Julianne Hough (slika zgoraj). ''Wow'' učinek lahko dosežemo tudi tako, da spletemo debelo kito na zgornjem delu lasišča, nato pa jo oblikujemo v razkošno kraljevsko pričesko, kot smo lahko opazili pri Alicii Keys, ki zagotovo velja za stilsko ikono (slika zgoraj). Modna zapoved se pri tem glasi: ''Preseči konvencionalne zapovedi, preizkusiti kombinacijo različnih stilskih elementov in pričesk ter ustvariti nekaj novega." Za takšen pristop je vsekakor treba imeti veliko idej in kreativnosti. Poleg tega je potreben pogum za odkrivanje novih dimenzij.

  V galeriji vam predstavljamo zvezdnice, ki so nas s svojimi stilskimi kreacijami navdušile. Prepričani smo, da bodo všeč tudi vam.

 • Zvezdniške pričeske

  Zvezdniška pričeska: Heidi Klum

  © Getty Images  

  Zvezdniška pričeska: Heidi Klum

  Nenavaden stilski detajl se prikaže šele, ko pogledamo bolj natančno. Heidi Klum ima zanimiv čop v stilu sleek-look. Dopolnjuje ga umetelno prepleten pramenček, ki poteka od zatilja do vozlička okrog čopa, s čimer ustvari zanimiv ornament, ki popestri celoten videz

  Zvezdniška pričeska: Julianne Hough

  © Getty Images  

  Zvezdniška pričeska: Julianne Hough

  Ameriška igralka Julianne Hough se nam je predstavila s pričesko v stilu undone, ki združuje razkuštran videz, drznost in razigranost. Julianne je lase na vrhu lasišča umetniško oblikovala v majhno asimetrično krono in pri tem uporabila sponke, ki zagotovijo popolno obstojnost. Pričeska kljub navidezni asimetriji ne deluje neurejeno. Prav nasprotno!

  Zvezdniška pričeska: Marion Cotillard

  © Getty Images  

  Zvezdniška pričeska: Marion Cotillard

  Pri Marion Cotillard se ne moremo spomniti nobene pričeske, ki nam ne bi bila všeč ali ji ne bi pristajala. S pričesko v stilu asimetrično oblikovanega boba z visokim leskom in poševno oblikovanim frufrujem v dimenziji XL (levo) ter z napol visokospetimi lasmi z dvema ''rožičkoma'' v kombinaciji z rahlo kodrastimi lasmi (desno) nam je bila še posebno všeč. Lahko rečemo preprosto očarljivo!

  Zvezdniška pričeska: Alicia Keys

  © Getty Images  

  Zvezdniška pričeska: Alicia Keys

  Pri R’n’B in soul pevki Alicii Keys zagotovo ne moremo biti razočarani, kar velja za njen pevski talent kot tudi za stilske kreacije. Pri tej pričeski bi menili, da gre za banano, toda samo, če pogledamo s sprednje strani. Pogled na zadnjo stran lasišča namreč razkrije, da so lasje zaviti navznoter in speti s sponkami. Izjemna pričeska z elementom presenečenja!

  Zvezdniška pričeska: Katy Perry

  © Getty Images  

  Zvezdniška pričeska: Katy Perry

  Ali obstaja kakšna barva las, ki je Katy Perry še ni preizkusila? Na vprašanje sicer lahko odgovorimo z ''da'', saj obstaja preveč barvnih nians, da bi lahko preizkusila čisto vse. Toda dejstvo je, da je Katy preizkusila tako veliko različnih barv kot le malokdo, kar velja tudi za njene pričeske. Opazili smo njene umetniške kreacije v rožnati, bledo vijoličasti, modri pa tudi v črni in pastelnih odtenkih. In ena je bila lepša od druge. Vselej zelo trendovsko!