Schwarzkopf Trendovski videz

Trendovska pričeska: Asimetrično postrižen paž

Trendovska pričeska: Asimetrično postrižen paž
Drzna pričeska: Filmska igralka Jenna Dewan Tatum nas je navdušila z asimetričnim pažem z dolžino do ramen
© Getty Images

V skladu z najnovejšim modnim trendom: Jenna Dewan Tatum ima daljši paž z dolžino do ramen, ki ga odlikujejo asimetrične linije. To je pričeska z nekoliko daljšimi lasmi na sprednjem delu in krajšimi na zadnjem delu lasišča. Zaradi svojih specifičnih linij v obliki črke A deluje zelo izrazito, obenem pa navdušuje s poudarjenimi linijami. Ste pripravljeni? V nadaljevanju vam bomo predstavili zanimive in drzne pričeske, ki jih boste želeli imeti tudi vi.

Zagotovo vredno posnemanja! Jenna Dewan Tatum je v svojem življenju veliko stvari naredila prav. Nadarjena filmska igralka in pevka, ki je med drugim nastopila v filmskih uspešnicah, kot so Step Up ali Witches of East End, se je poročila z znanim hollywoodskim lepotcem Channingom Tatumom, ki ga med drugim poznamo kot postavnega Mika iz filma Magic Mike. Pri stilskem oblikovanju pričesk Jenna Dewan Tatum dokazuje odličen okus, kar velja tudi za njeno zadnjo pričesko. Daljši paž, ki je postrižen asimetrično oziroma v obliki črke A, deluje zelo moderno, nadvse 'cool' – in je prava poslastica.

Lasje so v predelu obraza nekoliko daljši in lepo obdajajo obraz, nato pa so proti zatilju vedno krajši (to je pričeska v obliki črke A, ki je prepoznavna po asimetričnih linijah z različnimi dolžinami). Paž z razgibanimi linijami (spredaj nekoliko daljši, zadaj nekoliko krajši lasje) uživa precejšnjo priljubljenost. Toda različica s srednje dolgimi lasmi je pri tem nekaj novega. Deluje zelo elegantno, 'ladylike' in obenem predstavlja nadgradnjo klasične pričeske. Zagotovo popolna odločitev za vse, ki si želijo vznemirljive spremembe, obenem pa las ne želijo preveč postriči.

Jenna Dewan Tatum je poskrbela še za nekaj dodatnih elementov presenečenja, pri čemer imamo v mislih komajda opazne pramene. Posamezni in zelo tanki prameni, ki so svetlejši kot preostali lasje, ustvarijo zanimiv barvni učinek, lepo poudarijo obraz, lasje pa zaradi tega optično pridobijo na volumnu. Da bi ta učinek poudarili, so prameni na sprednjem delu lasišča nekoliko posvetljeni, medtem ko so preostali prameni, predvsem na konicah, bolj subtilni. Asimetrično postrižen paž v obliki črke A v kombinaciji s sofisticiranimi in komaj opaznimi barvnimi prameni predstavlja ultimativno trendovsko pričesko.

Spoznajte visoki A razred! V galeriji vam predstavljamo različne pričeske z asimetričnimi linijami.

 • Trendovska pričeska z asimetričnimi linijami

  Asimetrična pričeska: Rahlo valoviti lasje

  © Getty Images  

  Asimetrična pričeska: Rahlo valoviti lasje

  Čarobno: Na ameriški premieri filmske uspešnice Magic Mike XXL je Jenna Dewan Tatum poskrbela, da so bile vse kamere usmerjene v njo, in je tako svojemu soprogu Channingu Tatumu, ki je odigral glavno vlogo, (skorajda) ukradla pozornost. Pričeska je še toliko bolj posebna zaradi nežnih kodrov, ki ustvarijo prefinjeno valovito obliko. Deluje sproščeno in zelo trendovsko. Namesto klasične in povsem gladko počesane sredinske preče so lasje lahkotno počesani na stran. Nasvet: Tanki barvni prameni še posebno lepo pridejo do izraza pri valovitih laseh

  Asimetrična pričeska: Razigrane linije

  © Getty Images  

  Asimetrična pričeska: Razigrane linije

  Bondovo dekle Rosamund Pike (Die Another Day) nima licence za ubijanje kot James Bond, ima pa licenco, da vas očara. Njena pričeska je elegantna in zapeljiva, deluje zelo ženstveno in glamurozno. Omislila si je globoko stransko prečo, ki dodatno poudari asimetrične linije. Daljši lasje, ki so sicer značilni za asimetrični paž, tako pridejo do izraza samo na eni strani, na nasprotni strani pa so lasje zataknjeni za ušesom. Pričeska deluje subtilno in nežno, posebno če so lasje rahlo valoviti. Ob tem lahko dodamo samo še – kot ustvarjeno za filmsko vlogo!

  Asimetrična pričeska: Povsem linearno

  © Getty Images  

  Asimetrična pričeska: Povsem linearno

  Japonska igralka Eri Fukašu ima asimetrično pričesko, ki deluje zelo puristično in markantno, obenem pa je zelo elegantna. To je povsem klasična pričeska z dolžino do brade in popolnoma zravnanimi lasmi. V tem primeru asimetrične linije pridejo še posebno lepo do izraza. Lasje so počesani povsem gladko in v spodnjem delu nekoliko zaviti navznoter. Piko na i predstavlja dosledno oblikovana sredinska preča, ki dodatno poudari simetrično linearnost

  Asimetrična pričeska: V kombinaciji s frufrujem

  © Getty Images  

  Asimetrična pričeska: V kombinaciji s frufrujem

  Mehko postrižene konice podelijo asimetrično postriženemu pažu dodaten volumen, lasje so elastični in živahni. Za poseben učinek presenečenja poskrbi resasto postrižen mikrofrufru, ki vnaša novo strukturo in tako pričesko v obliki črke A dvigne na povsem novo raven. Mehke, valovite linije delujejo mladostno, sproščeno in izražajo naravno lepoto. Za oblikovanje potrebujete peno za utrjevanje in lak za lase. Tako bo pričeska ohranila prefinjeno lahkotnost in obstojnost

  Asimetrična pričeska: Z ostrimi linijami in krajšo dolžino las

  © Getty Images  

  Asimetrična pričeska: Z ostrimi linijami in krajšo dolžino las

  Blagovna znamka Chanel nam je na modni reviji v Parizu predstavila asimetrično postrižen paž z mikrodolžino, ki bi ga lahko opisali kot klasično poezijo z visokim glamurjem. Asimetrično postrižene konice na sprednjem delu segajo do ličnic, nato pa so v smeri proti zadnjemu delu lasišča postrižene še krajše, v stilu drznega undercuta. To je pričeska z jasnimi in čistimi ter dosledno postriženimi linijami v stilu devetdesetih. Še posebno lepo pride do izraza kot sleek-look z gladko počesanimi lasmi in izrazitim leskom. V kombinaciji z razkošno obleko in romantičnimi cvetličnimi vzorci, zanimivimi modnimi dodatki in nežnimi čipkami je pričeska preprosto popolna!