Schwarzkopf Trendovski videz

Daljši lasje spredaj, krajši zadaj: Zvezdniška pričeska

Daljši lasje spredaj, krajši zadaj
Sprednji lasje so malo daljši kot zadnji: Tako preprost je trend, kot lahko vidimo tudi pri manekenki Chrissy Teigen
© Getty Images

Malce ekscentrično – znane osebnosti, na primer Chrissy Teigen, Victoria Beckham ali Kim Kardashian, navdušujejo z asimetrijo v laseh. Sprednji lasje so nekoliko daljši, na zadnjem delu lasišča pa malo krajši – pričeska, ki je trenutno zelo moderna, je čudovita pri vseh dolžinah. Za to vam dajemo častno (stilsko) besedo! 

Če se zvezdnice odločijo za novo pričesko, se ta največkrat spremeni v trend. In po navadi se moramo, če želimo slediti svojim idolom, odločiti med trendovsko kratko pričesko ali romantično dolgo pričesko. Temu bomo zdaj naredili konec, saj ima novi stil, na katerega prisegajo številne zvezdnice, nekaj iz obeh svetov. To je kombinacija med krajšimi in daljšimi lasmi. Novi trend, pri katerem so sprednji lasje daljši, zadnji pa nekoliko krajši, predstavlja nadgradnjo priljubljenega daljšega paža, pri čemer so sprednji lasje za malenkost daljši, nato pa so v smeri proti zatilju postriženi asimetrično in čedalje krajši. Chrissy Teigen je s svojim hashtagom #Dontcutthefront# poskrbela za to, da je ta stil v letošnji sezoni nadvse priljubljen, zato ne preseneča, da ima toliko privrženk. 

 • Daljši lasje spredaj, krajši zadaj: Tehnika striženja

  Bistvo te pričeske je v tehniki striženja. Lasje so spredaj daljši, medtem ko so na zadnjem delu lasišča nekoliko krajši. Prehod je povsem tekoč, brez stopničk, ki pri tem stilu niso zaželene. Konice so postrižene poševno in povsem topo. Tako pride trendovska pričeska še posebno lepo do izraza. Pri tem ni nujno, da bi imeli lasje dolžino daljšega paža, kot to odraža originalni hashtag Chrissy Teigen 'Don't Cut The Front'. Trend si lahko omislite pri dolžini las do brade, do ramen ali pri zelo dolgih laseh – zvezdniški stil bo vselej poskrbel za moderni pridih. Najboljše pri tem je, da si lahko omislite različne pričeske, vse od spletenih kitk do fige na zgornjem delu lasišča in visoko spetih pričesk.

 • Daljši lasje spredaj, krajši zadaj: Stilsko oblikovanje

 • Daljši lasje spredaj, krajši zadaj
  Jennifer Lawrence si je omislila kombinacijo z blond pažem
  © Getty Images

  Trendovska pričeska ni samo nadvse moderna, temveč se lahko tudi čudovito stilsko oblikuje. Njena glavna značilnost so jasne linije, skrivnost pa je v rahlo valoviti strukturi. Najlepši primer za to sta Chrissy Teigen (slika zgoraj) in Jennifer Lawrence (slika levo). Manekenka Chrissy Teigen ima rahlo skuštrano različico s spleteno kitko na lasišču. (Pozor: trendovski ornament!) Filmska igralka Jennifer Lawrence pa navdušuje s povsem gladko počesanimi lasmi, z visokim leskom in sredinsko prečo.

 • #dontcutthefront: Sami se odločite, kako boste stilsko oblikovali svojo novo pričesko, bodisi v skuštranem videzu ali s povsem gladko počesanimi in zravnanimi lasmi z visokim leskom. Z nasveti Armina Morbacha vam bo to uspelo povsem enostavno.

 • Videoposnetek: Kako ustvariti zvezdniško skuštrano pričesko

 • Videoposnetek: Kako ustvariti sleek-look s povsem gladko počesanimi lasmi