Schwarzkopf Trendovski videz

Prečudovite pričeske na filmskem festivalu v Cannesu 2013

Čudovite pričeske na filmskem festivalu v Cannesu
Članica žirije Nicole Kidman se je tokrat v Cannesu predstavila z očarljivo romantično pričesko, ki nas je povsem navdušila
© Getty Images

Na letošnjem filmskem festivalu v Cannesu smo lahko bili priča izjemnemu modnemu dogodku, ki je združeval eleganco, opulenco in ekstravaganco ter pričakovano postregel z edinstveno modno poslastico. Cannes 2013 ni postregel samo s filmskimi presežki, temveč nas je navdušil tudi z izjemno lepoto prelepih filmskih igralk, ki so blestele na rdeči preprogi. Prepričani smo, da vas bo naš izbor najlepših pričesk, ki si ga lahko ogledate v galeriji, navdušil.

 • Vsekakor sta v središču tradicionalnega filmskega festivala sedma umetnost in pestra ponudba filmov. Toda, kaj bi bil Cannes brez rdeče preproge in čudovitih zvezdnic v osupljivih večernih oblekah ter brez vznemirljivih in nadvse elegantnih pričesk? Tega si preprosto ne moremo zamišljati!

 • Cannes 2013: Najlepše pričeske

  Ljubitelje filmske umetnosti vsako leto januarja razveseli podelitev Zlatih globusov, ki mu mesec dni kasneje sledi še podelitev Oskarjev. Toda filmski festival v Cannesu, v majhnem mestecu na jugu Francije, v ničemer ne zaostaja za drugimi tovrstnimi dogodki v Ameriki. To zagotovo velja tudi za modo, saj je bil Cannes letos morda nekoliko bolj v ospredju.

  Opazili smo zelo kreativne pričeske, zanimive kitke (na primer pri Lorie in Fan Bingbing) pa razkošne modne dodatke, ki so pritegnili veliko pozornosti (na primer pri Cari Delevigne in Katie Chang). Manjkale pa niso niti pričeske z nežnimi kodri in jasnimi linijami, kot smo lahko videli pri Claudii Galante in Nicole Kidman. Tako lahko upravičeno trdimo, da nas je Cannes navdušil z zvezdniško zasedbo v filmskem in stilskem pogledu.

  V galeriji vam predstavljamo izbor najlepših pričesk, ki smo jih opazili v Cannesu. Schwarzkopfov strokovnjak Armin Morbach vam bo v videoposnetku zaupal, kako lahko tudi vi povsem enostavno ustvarite visokospeto pričesko z modnimi dodatki, ki bo primerna tudi za rdečo preprogo.

 • Video: Kako ustvariti visokospeto pričesko z modnimi dodatki?

 • Najlepše pričeske v Cannesu

  Najlepše pričeske v Cannesu: Lorie

  © Getty Images  

  Najlepše pričeske v Cannesu: Visokospeta pričeska v stilu banane

  Lorie nas je očarala s spleteno banano. To je zanimiva visokospeta pričeska s čudovitim volumnom na zgornjem delu lasišča. Pričeska je še toliko bolj zanimiva zaradi svetlih pramenčkov, ki poskrbijo za razigrano noto in vnašajo prijetno svežino.

   

  Poseben tvist: Francoska kitka na zadnjem delu lasišča poskrbi za popoln stilski element presenečenja. Navodila za takšno pričesko lahko najdete v spodnjem članku

  Najlepše pričeske v Cannesu: Cara Delevingne

  © Getty Images  

  Najlepše pričeske v Cannesu: Pričeska v stilu side-swept

  Cara Delevigne si je omislila pričesko v stilu side-swept, pri čemer so lasje elegantno počesani na eno stran in ob strani speti z dvema velikima okrasnima sponkama.

   

  Poseben tvist: Enega od obeh pramenov enkrat zavrtite okrog osi in ga nato pritrdite s sponkami

  Najlepše pričeske v Cannesu: Claudia Galantis

  © Getty Images  

  Najlepše pričeske v Cannesu: Sofisticirana visokospeta pričeska

  Claudia Galantis si je omislila pričesko, ki združuje figo v obliki pahljače in umetniško zavit kolut na zgornjem delu lasišča.

   

  Poseben tvist: Pričeska naj bo lahkotna in sproščena, zato sponk ne pritrdite preveč trdno. Za večjo obstojnost lahko uporabite lak za lase, ki bo obenem poskrbel tudi za visok lesk

  Najlepše pričeske v Cannesu: Katie Chang

  © Getty Images  

  Najlepše pričeske v Cannesu: Visokospeta pričeska z modnimi dodatki

  Katie Chang se je predstavila z glamurozno pričesko, ki jo krasita dve okrasni broški.

   

  Poseben tvist: Za oblikovanje fige na zatilju lahko uporabite blazinico, ki bo poskrbela za večji volumen

     

  Najlepše pričeske v Cannesu: Umetniško spletena pričeska

  Fan Bingbing je ustvarila zanimivo spleteno pričesko, ki je vzbudila veliko pozornosti. Svoje dolge lase je spletla v več tankih kitk in jih na zadnjem delu lasišča povezala v razkošno figo.

   

  Poseben tvist: Lasje na zatilju niso spleteni. Tako figa združuje kombinacijo spletenih kitk in povsem ravnih las, kar ustvari zanimiv kontrast in preplet različnih struktur