Schwarzkopf Trendovski videz

Berlinale 2013: Najlepše zvezdniške pričeske

Najlepše zvezdniške pričeske, ki smo jih opazili na filmskem festivalu Berlinale 2013
Francoska igralka Louise Bourgoin (The Nun) s spletenimi kitkami
© Getty Images

Berlinale – znameniti filmski festival, ki ga mnogi radi imenujejo tudi festival umetniških filmov in zvezdniških pričesk – se je v glavnem mestu Nemčije odvijal tokrat že 63. Tako kot vselej je bilo tudi tokrat lepo prisostvovati. Videli smo zanimive, velikokrat zelo romantične pričeske, manjkale pa niso niti nekoliko bolj ekstravagantne. Zvezdnice iz sveta filma in umetnosti so nam na rdeči preprogi predstavile pričeske, ki so bile preprosto osupljive. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj najlepših, ki so nas še posebno navdušile.

 • Louise Bourgoin
  Izjemna Louise Bourgoin – obraz, ki si ga bomo zagotovo zapomnili
  © Getty Images

  Ob pogledu na Louise Bourgoin, ki je prepričljivo zaigrala ob Isabelle Huppert, so se mnogi spraševali, kdo je ta ljubka Francozinja. 31-letna filmska igralka se je na festivalu Berlinale predstavila v svoji najboljši luči in nas očarala s popolno stilsko podobo ter zanimivimi pričeskami. Na tiskovni konferenci, na kateri je predstavila svoj novi film The Nun, nas je ljubka rjavolaska očarala s preprosto spleteno pričesko in romantično obleko s cvetličnimi motivi. Na rdeči preprogi se je predstavila s tesnim topom v barvi modrega kobalta, ki ga je lepo kombinirala s črnim XL-krilom in ljubkim čopom v stilu undone. Navdušila nas je tudi njena obleka s pridihom Azije v kombinaciji z visoko speto figo. Louise Bourgoin vsekakor dokazuje, da ima prefinjen stil in občutek za eleganco.

 • Berlinale 2013 – zvezdniške pričeske

  Na filmskem festivalu Berlinale 2013 smo lahko občudovali tudi številne druge znane in tudi manj znane filmske obraze z vsega sveta. Juliette Binoche se nam je predstavila z razigrano kratko pričesko, medtem ko nas je Rooney Mara navdušila s figo v stilu sleek-look. Prava paša za oči je bila tudi Veerle Baetens, ki je obiskovalce popolnoma prevzela z rdečimi lasmi in kratkim frufrujem (glej galerijo spodaj). Veliko zvezdnic se je odločilo za spuščene lase v stilu undone z mehkimi, razigranimi kodri. Izbor najlepših pričesk si lahko ogledate v naši galeriji. Poleg tega vam bo Armin Morbach v videopredstavitvi pokazal, kako lahko povsem preprosto ustvarite naravne kodre ali si pričarate rahlo valovite lase.

 • Video: Kako ustvariti povsem naravne kodre

 • Zvezdniške pričeske na filmskem festivalu Berlinale 2013

  Berlinale 2013: Veerle Baetens

  © Getty Images  

  Berlinale 2013: Kratek bob z zelo kratkimi resicami

  Veerle Baetens iz Belgije (The Broken Circle Breakdown) se nam je predstavila z zanimivo kratko pričesko v stilu boba z zelo kratkim frufrujem in rdečo barvo las.

  Stilski namig: za stilsko oblikovanje takšne pričeske uporabite vosek za lase

  Berlinale 2013: Rooney Mara

  © Getty Images  

  Berlinale 2013: Figa v stilu sleek-look

  Ameriška igralka Rooney Mara (Side Effects) tokrat nekoliko drugače – s sredinsko prečo in strogo nazaj počesanimi lasmi, ki so oblikovani v sofisticirano figo na zatilju.

   

  Stilski namig: uporabite gel za lase, ki bo nežno ukrotil leteče lase in pričaral visok sijaj

  Berlinale 2013: Anna Friel

  © Getty Images  

  Berlinale 2013: Naravno kodrasti lasje

  To je pričeska, v katero bi se lahko zaljubili na prvi pogled. Angleška igralka Anna Friel se nam je predstavila v stilu filma, ki ga je zastopala na festivalu. To je bil ''The Look of Love'', kar v enaki meri velja tudi za njeno stilsko podobo.

  Stilski namig: lak za visok sijaj bo poskrbel za popoln videz in dolgotrajno obstojnost 

  Berlinale 2013: Sylvia Hoeks

  © Getty Images  

  Berlinale 2013: Valoviti lasje in čudoviti kodri

  Nizozemka Sylvia Hoeks (The Best Offer) se je prav tako odločila za povsem naraven videz. Pričeska ima nekoliko večji volumen na lasišču, medtem ko so posamezni kodri bolj poudarjeni.

  Stilski namig: puder za večji volumen bo poskrbel za čudovito razkošje las

  Berlinale 2013: Eva Habermann

  © Getty Images  

  Berlinale 2013: Kratki lasje

  Nemška igralka Eva Habermann se nam je predstavila z elegantno pričesko, ki deluje zelo mladostno in živahno. Lasne konice so oblikovane navzven, zaradi česar je pričeska še posebno navihana.
  Stilski namig: če želite poudariti lasne konice, lahko uporabite vosek za lase