Schwarzkopf Trendovski videz

Najlepše pričeske na Evroviziji 2013

Najlepše pričeske na Evroviziji 2013
Emelie de Forest ni porabila veliko časa za svojo pričesko ob svoji nesporni zmagi, na najbolj prestižnem Evropskem glasbenem tekmovanju. Strokovno nezahtevno, so njeni naravni kodri padali preko njenih ramen
© Getty Images

Na letošnji Evroviziji, ki se je odvijala v mestu Malmö na Švedskem, je zmagala prikupna danska predstavnica Emelie de Forest, ki je bila zelo prepričljiva s svojimi pevskimi sposobnostmi pa tudi s popolno stilsko podobo. Toda, če je v pevskem smislu vso konkurenco pustila daleč za seboj, tega za stilsko podobo in pričesko ne moremo trditi, saj so bile predstavnice številnih evropskih držav preprosto osupljive. V nadaljevanju vam bomo predstavili najlepše pričeske, od glamuroznih do elegantnih in ekstravagantnih, ter vam zaupali zanimive nasvete za stilsko oblikovanje.

Letos je Danska veljala za glavnega favorita že na prvih izborih, kar se je potrdilo tudi v velikem finalu, kjer je njihova ljubka predstavnica prepričljivo zmagala. Nemčija je dosegla enaindvajseto mesto, Slovenija pa se tokrat ni uvrstila v finale. Evrovizija je zanimiva glasbena prireditev s pestrim dogajanjem, ki je izjemna v vseh pogledih – in to ne samo zaradi umetniško dovršenih nastopov in čudovite glasbe, temveč tudi zaradi glamurja in ekstravagance, ki vključujeta najrazličnejše elemente in posebnosti posameznih evropskih držav. To lahko trdimo tudi za svečane pričeske, s katerimi so nas navdušile očarljive predstavnice iz vse Evrope. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj najlepših.

 • Najlepši izbor na Evroviziji 2013: Pričeske in zanimiva dejstva

  Zaupali vam bomo najpomembnejša in najbolj zanimiva dejstva v zvezi s prestižnim glasbenim dogodkom, ki vsako leto poskrbi za veliko vznemirjenja in obenem predstavlja edinstven modni dogodek. Predstavnica Norveške Margaret Berger nas je še posebej navdušila s svojim samozavestnim nastopom in ljubkim videzom. Njen umetniški nastop je bil nekaj posebnega. Predstavila se je z dolgo belo obleko in strogo spleteno pričesko, dosegla pa je četrto mesto. Španka Raquel del Rosario nas je navdušila z razposajeno pričesko v stilu undone. Nekdanja žena dirkača formule ena Fernanda Alonsa je na žalost dosegla predzadnje mesto, kar pa ne velja za njeno stilsko podobo. Tudi Cascada, ki je zastopala nemške barve, ni bila ocenjena najbolje in je tako kljub elegantni opravi pristala šele na enaindvajsetem mestu. Velika zmagovalka tega večera je bila Danska, ki jo je zastopala Emelie de Forest. Navdušila nas je s povsem naravnim videzom in rahlo kodrastimi lasmi, po odru pa se je sprehodila bosa.

  V galeriji vam bomo predstavili izbor predstavnic z najlepšimi pričeskami in vam zaupali zanimive stilske trike.

 • Najlepše pričeske na Evroviziji 2013

  Evrovizija 2013: Margaret Berger

  © Getty Images  

  Evrovizija 2013: Trendovska spletena pričeska

  Norvežanka Margaret Berger si je omislila nazaj počesano kitko v obliki ribje kosti.

   

  Stilski trik: Kitka je spletena iz čopa, ki je umeščen visoko na lasišču, kar ustvari trendovski videz in moderno noto

  Evrovizija 2013: Raquel del Rosario

  © Getty Images  

  Evrovizija 2013: Pričeska v stilu undone

  Španska predstavnica Raquel del Rosario se je odločila za mladostno razposajeno pričesko v stilu undone, ki jo lepo dopolnjuje razkošni frufru.

   

  Stilski trik: Za čudovito razkošje las lahko uporabite puder za večji volumen

  Evrovizija 2013: Petra Mede

  © Getty Images  

  Evrovizija 2013: XXL-figa

  Petra Mede, ki je povezovala glasbeni dogodek z dolgoletno tradicijo, nas je navdušila s profesionalnim nastopom, širokim nasmeškom in razkošno pričesko, ki je bila povsem v skladu z elegantno večerno obleko.

   

  Stilski trik: XXL-figa z velikim volumnom, ki poskrbi za čudovit scenski nastop in pozornost

  Evrovizija 2013: Cascada

  © Getty Images  

  Evrovizija 2013: Napol visokospeti lasje

  Nemška predstavnica Cascada si je omislila pravljično, napol visokospeto pričesko, ki ji je odlično pristajala.

   

  Stilski trik: Rahlo kodrasti lasje poskrbijo za izjemen učinek elegance, prefinjenosti in zapeljivosti