Schwarzkopf Trendovski videz

Zvezdniški stil tega meseca: Winona Ryder in njen razkošni čop v stilu undone

Winona Ryder in njena pričeska
Na premieri svojega novega filma The Iceman je Winona Ryder zablestela s popolno stilsko podobo in očarljivo pričesko
© Getty Images

Ko se ljubka igralka, ki spominja na Sneguljčico, pojavi v javnosti, je vselej deležna velike pozornosti. Čudovita svetla polt, temni lasje in velike rjave oči ter seveda očarljiv nasmešek na ustnicah. Tako bi lahko najbolje opisali njeno lepoto, ki vedno znova navdušuje. Na premieri svojega najnovejšega filma nas je navdušila s pričesko z razkošnim čopom in velikim volumnom. V nadaljevanju vam bomo zaupali, kako lahko tudi vi takšno kreacijo ustvarite povsem preprosto.

 • Winona Ryder je v svoji dolgoletni filmski karieri sodelovala z najimenitnejšimi hollywoodskimi režiserji, od Tima Burtona, Jima Jarmuscha do Francisa Forda Coppole. Zaigrala je v številnih filmskih uspešnicah, družbo pa so ji delali največji zvezdniki, med njimi Anthony Hopkins, Meryl Streep in Glenn Close. Spada med najuspešnejše filmske igralke, kjer najdemo tudi Angelino Jolie in Natalie Portman.

  Winona Ryder se je rodila kot Winona Laura Horowitz, svoje ime pa je dobila po rojstnem mestu (Winona v zvezni državi Minnesota). Njen debi sega v leto 1986, ko je nase opozorila z odlično igro v filmu Beetlejuice. V zadnjem času smo jo lahko opazili v številnih uspešnih filmih pa tudi na rdečih preprogah. Lahko rečemo, da je štiridesetletna igralka bolj očarljiva kot kadarkoli.

  Pri tem ostaja zvesta svojemu videzu, ki spominja na prelepo Sneguljčico. Njena svetla polt se lepo sklada s temnejšimi lasmi, medtem ko rdeče ustnice čudovito zaokrožijo popolno podobo. Winona zna poleg tega pričarati svojo osebnost z izbiro popolne garderobe, ki poudari njeno naravno lepoto, kar velja tudi za izbiro pričeske. Še zlasti nam je bila všeč njena pričeska z natupiranim čopom v stilu undone. V nadaljevanju vam bomo zaupali, kako lahko tudi vi ustvarite takšno zanimivo pričesko.

 • Vse, kar potrebujete za pričesko v stilu Winone Ryder

  Tanki kodralnik (v kolikor nimate naravnih kodrov), šampon za večji volumen, peno za kodraste lase, puder za večji volumen, gumico, sponke

 • Stilska navodila za razkošen čop v stilu undone

  1. Pri umivanju las uporabite šampon za večji volumen.

  2. Če vaši lasje po naravi niso kodrasti, si jih lahko pričarate s tankim kodralnikom. Lase umijte in jih osušite z brisačo, nato pa nanje nanesite peno za kodraste lase. Tanke pramene postopoma navijte na kodralnik in pustite delovati kratek čas. Počakajte, da se ohladijo, nato pa kodralnik odstranite.

  3. Če želite ustvariti volumen, nekoliko privzdignite lase na zgornjem delu lasišča in nanje nanesite puder za večji volumen ter ga rahlo vtrite s prsti. Če želite ustvariti večji volumen, lahko ločite nekaj posameznih pramenov in jih s prsti natupirate v nasprotni smeri rasti.

  4. Oblikujte stransko prečo, nato pa lase na zatilju povežite v sproščen čop. Pri tem lahko nekaj resic lahkotno pada na obraz.

  5. Da boste ustvarili večji volumen na zadnjem delu lasišča, morate lase nad čopom nekoliko privzdigniti in s prsti ustvariti večji volumen. Vse skupaj je lahko nekoliko bolj lahkotno in razkuštrano. Navsezadnje je to mladostna pričeska v stilu undone.

  6. Na koncu morate skriti še gumico za lase. To vam bo najlažje uspelo s tankim pramenčkom, ki ga vzamete iz čopa in ga nežno ovijete okrog gumice. Pramenček pritrdite s sponko, ki bo poskrbela za obstojnost. Lase v čopu lahko dodatno natupirate, s čimer boste ustvarili zanimivo razkošje.

  V videoposnetku vam bo Armin Morbach predstavil, kako lahko povsem preprosto ustvarite natupiran čop brez kodrov.

 • Video: Kako ustvariti natupiran čop