Schwarzkopf Trendovski videz

Stilska navodila za pričesko v stilu Taylor Swift

Pričeska Taylor Swift
Popolno presenečenje: Taylor Swift nas je očarala z nenavadno, povsem gladko počesano pričesko z visokim leskom
© Getty Images

Od country zvezdnice do pop princeske – s šarmom, talentom in stilskim občutkom je Taylor Swift uspelo, da je postala najbolj slavna pop ikona na svetu. Njeno podobo bi lahko opisali kot kombinacijo med šolarko in zapeljivko. Njen zaščitni znak: Pričeska v stilu clavi-cut z dolžino las do ključnice in rahlo valoviti lasje, ki delujejo, kot bi bili obsijani s soncem. Toda pred kratkim nas je uspešna pevka presenetila s pričesko v mokrem videzu – s povsem gladko počesanimi lasmi in dosledno urejenimi linijami. Naše strokovno mnenje: Popolna pričeska v vseh pogledih!

 • Taylor Swift je izredno uspešna, povsem nekontroverzna in zelo priljubljena. Poleg tega ima širok krog prijateljic iz visoke družbe, kamor spadajo tudi manekenke Cara Delevingne, Gigi Hadid in Karlie Kloss. Taylor Swift je trenutno ena največjih zvezdnic na glasbenem podestu. Samo na instagramu ima 44 milijonov sledilcev, na facebooku pa kar 75 milijonov. Vse to priča o njeni izjemni priljubljenosti, poleg tega je njena komunikacija s številnimi oboževalci več kot odlična. Deluje kot prijazno dekle brez zvezdniških muh. Med drugim pod fotografije svojih oboževalcev občasno doda tudi kakšne zelo osebne komentarje, na primer: ''Si neverjetno lepa. Želim si, da bi to opazila tudi sama.'' Dekletom, ki so tarča posmeha, sedemkratna dobitnica grammyjev velikokrat nameni prijazne in spodbudne besede, ki se dotaknejo tudi drugih. Morda zato, ker je bila pevka v otroštvu pogosto tudi sama tarča posmeha svojih sošolcev, saj je namesto hip-hopa rajši poslušala country. Toda ti časi so minili. Je zelo uspešna poslovna ženska, ki letno zasluži okrog 64 milijonov dolarjev in je povsem na vrhu. Pri tem je odkrila svoj lastni stil, ki mu ostaja zvesta. In prav zato jo oboževalci cenijo.

 • Taylor Swift: Od country zvezdnice do pop ikone

  Taylor Swift je nastopala že pri desetih letih. Svojo kariero je slavna lepotica z blond lasmi pričela na karaokah, že takrat s ciljem podpisati pogodbo z založniško hišo. Vse to v mestu Nashville, ki velja za prestolnico countryja. Njeni vzorniki so bila velika imena te glasbene zvrsti, na primer Dolly Parton ali Shania Twain. Pri štirinajstih letih so se njene sanje uresničile, saj so jo odkrili na enem izmed njenih nastopov, nato pa je sledila njena strma pot do slave. Enajst let kasneje se je nekoliko oddaljila od svoje prvotne glasbene usmeritve in na tržišču predstavila prvi pop album z naslovom 1989, ki je tudi letnica njenega rojstva. Album je bil velika uspešnica, saj je bil prodan v šestmilijonski nakladi, za kar je talentirana zvezdnica leta 2014 prejela grammyja v kategoriji ''Najuspešnejši album leta''.

 • Taylor Swift: Njena pričeska – clavi-cut z dolžino do ključnice

 • Taylor Swift
  Kratka obleka, visoke pete, valoviti paž s frufrujem – pričeska v stilu Taylor Swift
  © Getty Images

  Taylor Swift ne obožuje samo glasbe, temveč tudi modo. Pri stilskem oblikovanju prav tako spominja na preprosto dekle, in to kljub številnim milijonom na njenem računu. Velikokrat si omisli oblačila blagovnih znamk, kot na primer Miu Miu in Dolce & Gabbana – toda vedno znova jo lahko vidimo tudi s kakšnim povsem navadnim kosom oblačila. Najpogosteje jo opazimo s krajšo dolžino las. Obožuje kratke hlače in mini krila, skoraj vedno v kombinaciji z visokimi petami, izrazitim rdečilom na ustnicah in črnim senčilom. Pojem zapeljivke, vendar ne v pretiranem smislu. Njena pričeska je nekoliko zadržana in sramežljiva: Naravni blond lasje, nekoliko daljši in lepo urejen paž, izrazit frufru in mehki kodri. Vse to je del njene podobe, ki je bistveno bolj 'sweet' kot 'sexy'. 

 • Taylor Swift
  Taylor Swift z zapeljivo pričesko v stilu sleek-look in z dolgo večerno obleko na prireditvi Elle Style Awards
  © Getty Images

  Gladko počesana pričeska v stilu sleek-look, ki jo ima Taylor Swift

  Na prireditvi Elle Style Awards se je Taylor Swift predstavila z zanimivo večerno obleko, ki je segala do tal, z globokim dekoltejem in visokim stranskim razporkom. To je zagotovo videz, ki je v popolnem nasprotju z njeno običajno stilsko podobo. Poleg tega si je omislila pričesko v mokrem videzu, ki ji odlično pristaja in deluje nadvse zapeljivo. Element presenečenja ji je tokrat uspel v popolnosti. S tem dokazuje, da se je prelevila v samozavestno pop zvezdnico, ki ve, kaj hoče. Gladko počesana pričeska s povsem ravnimi in zravnanimi lasmi z visokim leskom deluje elegantno in prefinjeno. Takšno pričesko v stilu Taylor Swift boste tudi sami ustvarili povsem enostavno.

 • Vse, kar potrebujete za pričesko v stilu Taylor Swift:

  Gel, glavnik, sušilnik in lak za lase

 • Postopna navodila za pričesko, ki jo ima Taylor Swift

  1. Lase dobro prečešite, nato ustvarite globoko stransko prečo.

  2. Na prste nanesite majhno količino gela v velikosti lešnika in jo porazdelite po suhih laseh.

  3. Postopek ponovite z dodatno količino gela – vse od lasišča do konic. Na čelu lase rahlo privzdignite. Pozor: Konice naj ostanejo suhe!

  4. Lase zataknite za ušesa.

  5. Lase rahlo osušite s sušilnikom in že ste gotovi!